AF innstilt på Østfoldsykehuset

AF Gruppen er innstilt av Helse Sør-Øst for utføring av entrepriser for Råbygg og Tett Hus på Servicebygg og Psykiatribygg samt Tett Hus Behandlingsbygg og Sengebygg i forbindelse med byggingen av det nye Østfoldsykehuset.

Kontraktene er den tredje, fjerde og femte bygningskontrakten i forbindelse med byggingen av det nye sykehuset i Østfold og omhandler entreprisene 2202, 2204 og 2301. Kontraktene bygger videre på arbeidene som AF allerede har avtale med Helse Sør-Øst i prosjektet.

Alle tre entrepriser vil gjennomføres som byggherrestyrte utførelsesentrepriser, og avtalenes samlede verdi er ca. MNOK 250 - 300 mill ekskl. mva. Byggestart vil være november/desember 2012 og kontraktsarbeidene avsluttes februar 2014.

- Dette er viktige kontrakter for vår byggvirksomhet i Østfold. Østfoldsykehuset er det største prosjektet for AFs byggenhet i Østfold, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Helse Sør-Øst på dette viktige bygget for regionen, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.