Petter Eiken inn i Aase-styre

Petter Eiken, tidligere administrerende direktør i Skanska Norge, og Andreas Wabø, administrerende direktør i Geelmuyden.Kiese Norge, har gått inn i styret til Aase Byggeadministrasjon.

Her skal de bidra med blant annet strategisk tenkning rundt Aase sin videre utvikling.

I kjent Aase-stil så ikke eier og arbeidende styreleder Elisabeth Aase og daglig leder Karoline Hasselgård noen grunn til ikke å satse stort da en først var på jakt etter eksterne styremedlemmer, og de er svært fornøyde med at Eiken og Wabø takket ja til å bli med i det nye styret.

Da Elisabeth Aase gikk over fra å være daglig leder til å bli arbeidende styreleder i vår, ønsket de selskap i styret av to erfarne og ressurssterke personer med bred kompetanse.

- Det skal bli spennende og lærerikt å få med seg flere til å tenke strategisk rundt bedriften og gleder seg til at de ved hjelp av styret nå vil vokse videre, og at de med sin kompetanse skal bidra til at bransjen får et bedre omdømme. Med Wabø fra kommunikasjonsbransjen og Eiken fra entreprenørbransjen blir dette veldig spennende, sier Elisabeth Aase.

Aase understreker at det nå er tid for virksomheten å tenke mer på kommunikasjon og ansiktet utad.

- Aase Byggeadministrasjon leverer fortsatt god kvalitet gjennom samspill, entusiasme og mot, og nå vil vi også bli bedre til å fortelle resten av bransjen om dette og på den måten få enda flere fornøyde kunder, skyter Hasselgård inn. Hele styret, som hadde sist første styremøte onsdag i denne uken, kan opplyse om at de gleder seg til å jobbe videre med Aase, og de ser frem til sammen å bidra til at Aase tar nye markedsandeler.