Signalbygg løfter industriområde

Nå starter Betonmast på Romerike byggingen av et helt nytt bilsenter i Jessheim Næringspark som skal løfte området arkitektonisk.

– Det var et krav fra kommunen at bygget skulle skille seg ut og være et signalanlegg. Det har vi klart og vi tror anlegget vil løfte hele området utseendemessig, forteller Arvid Sulland som er konsernsjef i Sulland Gruppen i en pressemelding.

Det nye bilsenteret er på cirka 3000 kvadratmeter og ligger i innkjøringen til industriområdet. Bygget får en gedigen glassfasade vendt mot rundkjøringen og resten av bygget blir en spesiell kombinasjon av aluminiumsplater som er brettet og gjennomhullet. Det er JAF arkitekter som har tegnet bygget i tett samarbeid med byggherren.

Sulland Eiendom ville ha en leverandør som kunne levere et nøkkelferdig bygg etter deres spesifikasjoner. De sendte ut et anbud til syv forskjellige tilbydere, og endte til slutt opp med å signere en avtale med Betonmast Bygg Romerike.

– Betonmast la igjen et solid inntrykk med evne til å gjennomføre prosjektet innen gitt tid og rammer. Vi er opptatt av å ha en entreprenør som har totalansvar, kommenterer Sulland.

Sulland har i dag en bilforretning på Jessheim, men skal etter planen flytte inn i det nye bygget i februar 2013. Det nye bilsenteret skal inneholde salg- og servicelokaler, verksted, møterom, garderobe, sosiale rom og vaskehall.

Hos Betonmast på Romerike er det stor glede ved å få denne kontrakten i boks. De siste formalitetene i forhold til kommunen er nå på plass byggearbeidene kan starte opp.

– Det er veldig spennende å få jobbe sammen med en byggherre som Sulland. De har allerede etablert seg over store deler av landet og har ambisjoner om å vokse videre. Det nye bilsentret vi skal føre opp, blir et veldig fint og presentabelt bygg med masse glass og en spesiell metallfasade, sier Svein Rennan, teknisk sjef i Betonmast Bygg Romerike og prosjektleder for bygget.

Betonmast på Romerike merker et helt klart oppsving i oppdragsmengden, og Energiveien 13 føyer seg inn i rekken av spennende prosjekter de jobber med.

– Det er et veldig bra trykk om dagen. Det begynner å svinge og det er gledelig, avslutter Rennan.