Prosjektledere samferdsel Oslo

Faveo er Nordens største selskap innen profesjonell uavhengig prosjektledelse. Vi tilbyr tjenester innen prosjektledelse, prosjektstyring og prosjektutvikling til små og store prosjekter. Vi er ca. 320 ansatte fordelt på ni regioner i Norge og Sverige.

FirmaFaveo Prosjektledelse AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest/fortløpende

Vi er i vekst og søker medarbeidere innen samferdsel i Oslo.

I Oslo er vi i dag 75 ansatte og et tjuetalls underkonsulenter som betjener hele Østlandet. Avdelingen er delt i tre like store seksjoner: Utbygging, Samferdsel og Prosjektutvikling/Spesialisttjenester.

Innen samferdsel har Faveo et av Norges største miljøer innen prosjekt- og byggeledelse. Vi har, og har hatt, store oppdrag både for Jernbaneverket, Statens vegvesen, KTP (tidligere Oslo Sporveier) og Oslo kommune (Bymiljøetaten). Vi har for tiden sentrale roller i prosjektorganisasjonen for utbygging av Follobanen, Lambertseterbanen og Kolsåsbanen.

Vi ønsker at du har ingeniør eller sivilingeniørutdanning og erfaring fra vei, bane eller jernbaneteknikk. Med teamwork og smidige metoder deler vi vår kunnskap og iver med hverandre og med våre kunder. Bli med på laget!

For nærmere informasjon kontakt:
Seksjonsleder Tore Ljunggren, tlf. 951 23 926
E-post: tore.ljunggren@faveoprosjektledelse.no

For fullstendig utlysning og søknad, se vår hjemmeside, hvor vi også har andre ledige stillinger i Oslo.
www.faveoprosjektledelse.no/karriere

Vis flere stillinger: