Nore skal lede Arkitektbedriftene

Markedssjef for arkitektur og plan i Rambøll, Lars Jarle Nore, ble valgt som styreleder for Arkitektbedriftene ved organisasjonens årsmøte i Kristiansand, rett før pinse.

− Dette er en veldig hyggelig tillitserklæring og en spennende utfordring som jeg ser frem til å ta fatt i, sier den nyvalgte styrelederen.

Lars Jarle Nore har i siste periode sittet som nestleder i styret og før det som ordinært styremedlem. Med seg i hovedstyret får han Jo Ulltveit-Moe (Asplan Viak), Frank A. T. Bjørnsen (C. F. Møller Norge), Siri Bakken (Narud Stokke Wiig), Jo Simen Aastorp (Arkitektstudio Bodø) og Merete Finchenhagen (BASE Arkitekter).

- Det blir veldig spennende å lede organisasjonen i det videre arbeidet med å påvirke rammebetingelsene for denne delen av bransjen. Organisasjonen er i fin vekst og har siste året fått mange nye medlemmer. Nå gleder jeg meg til å videreføre det gode arbeidet etter avtroppende leder Eva Paulsrud, sammen med resten av styret og organisasjonens administrasjon, avslutter Nore.