Avdelingsleder Hamar

COWI er et av Norges ledende, flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 900 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist04.06.2012

Våre dyktige medarbeidere på Hamar trenger ny avdelingsleder

Vil du ta sats og lede, samt utvikle vårt flerfaglige kontor på Hamar?

Hvem søker vi?
Som avdelingsleder søker vi en kreativ og engasjert person som i nært samarbeid med medar-beidere, regionene og COWI Norge ønsker å videreutvikle vårt Hamar kontor. Den vi er på jakt etter er en entreprenør og lagbygger som kan stimulere til trivsel og ytterligere vekst. Du har kanskje erfaring fra rådgivingsvirksomhet, prosjektledelse anlegg, kommune eller entreprenørsiden, men det viktigste er dine personlige egenskaper.

Kvalifikasjoner
Ingeniør, sivilingeniør eller annen relevant utdanning/erfaring.

Vi tilbyr
Meget konkurransedyktig lønn i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø. Spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor frihet. Arbeide i et økonomisk solid foretak og en avdeling med store ordrereserver. Tilrettelagt for videreutvikling i et flerfaglig internasjonalt kompetansemiljø.

Kontorsted
Hamar

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

Vil du vite mer?
Rolf Sverre Aksnes, avdelingsleder, telefon 901 04 715

Send søknad
Søknad sendes elektronisk via

http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D82%26pp%3D7


Søknadsfrist

Søknader behandles fortløpende - siste frist 4. juni 2012.

Se eventuelt FINN-kode 34707207

Vis flere stillinger: