Gavmilde entreprenører

AF Anlegg er ikke den eneste entreprenøren som ønsker å støtte Norsk Luftambulanse. Flere gavmilde selskaper har nå tatt utfordringen og kjøpt lodd til alle ansatte. Blant dem er også Byggeindustrien/bygg.no

Direktør Morten Midtskog i AF Anlegg tok utfordringen fra Norsk Luftambulanse og Pon Equipment og kjøpte ett lodd pr ansatt. Entreprenørbedriften har dermed 500 lodd i trekningen om Cat minigraveren som Pon Equipment har donert til Norsk Luftambulanse.

AF Anlegg sendte stafettpinnen videre til Roy Holth i G. Holth Grusforretning og til Svein Hegna i Orica. Begge tok utfordringen på strak arm og nå har også flere bedrifter kastet seg på og kjøpt lodd til alle ansatte.

Her er den foreløpige listen over selskapene som er med og støtter Norsk Luftambulanse(Listen vil bli fortløpende oppdatert):

- Mange andre er utfordret og vi venter i spenning på om også disse selskapene melder sin interesse, sier Espen Paulseth, markedssjef i Pon Equipment.

Målsettingen er å selge 10.000 lodd før 12. juni. Det vil i så fall bety en million kroner til Norsk Luftambulanses viktige arbeid.

De som ønsker å kjøpe ett lodd pr ansatt tar kontakt med Erik Ravne hos Norsk Luftambulanse på tlf 911 09 238 eller e-post erik.ravne@norskluftambulanse.no eller med Espen Paulseth i Pon Equipment 907 67 238, e-post espen.paulseth@pon-cat.com.