HENT pusser opp Majorstuen skole

23. mai inngikk Undervisningsbygg og entreprenørselskapet HENT AS en samspillkontrakt til 230 millioner kroner.

Majorstuen skole i Oslo som er over hundre år gammel, skal totalrehabiliteres. Arbeidene starter i sommer og skal være ferdig til skolestart i 2014.

- Skolen som ble bygget i 1908, bygges om og rehabiliteres for å møte dagens krav til undervisning. Vi ser fram til et tett samarbeid i en samspillkontrakt. Skolebygget er verneverdig og vi har en tett dialog med Byantikvaren for på best mulig måte å ivareta bevaringsinteressene, forteller adm. direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg.

- Skolen ligger sentralt på Majorstua i et tett trafikkert område på en trang tomt. Dette vil gi oss en byggeplass med utfordringer, men vi legger vekt på å ha logistikken klar før vi setter i gang. Foretaket er en streng byggherre med høye krav til gjennomføring og høy fokus på sikkerhet, helse og miljø (SHA) og kvalitet Vi er også opptatt av SHA i alle ledd fra første dag. Vi ser på Undervisningsbygg som en av våre viktigste kunder med en kultur for forbedringer på samme måte som i HENT, sier produksjonsdirektør Ole Kristian Berg i HENT AS.