Undertøy som holder deg avkjølt og tørr

Snickers Workwear lanserer oppfølgeren til XTR-undertøyet, og introduserer nå t-skjorte og boxershorts i det samme materialet som i det lange undertøyet.

Førstelaget handler vel så mye om å holde deg kjølig om sommeren som varm om vinteren. Det transporterer bort fukt og svette og forebygger også dårlig lukt. Med XTRundertøyet føler du deg tørr og «fresh» gjennom hele arbeidsdagen.

- En kombinasjon av ledende teknologi, funksjonalitet og banebrytende design, det er hvordan Bjørn Kronke, Produktsjef hos Snickers Workwear beskriver det nye XTR-undertøyet.

En langermet T-skjorte og en lang underbukse ble lansert i XTR-kolleksjonen høsten 2011. Nå er kolleksjonen utvidet med kort ermet T-skjorte og boksershorts.

- Vår undertøyskolleksjon har fått en fantastisk respons fra håndverkere, og er blitt utrolig populær. Derfor har vi nå utviklet undertøy med samme funksjonalitet, design og komfort, som er supre å bruke om sommeren, sier Kronke.

Både T-skjorte og boxershorts er laget i et stretchbart materiale som gir en fantastisk komfort og støtte. Materialet tørker raskt, sørger for luktforebygging og transporterer raskt bort overflødig fukt. Plaggene er også utstyrt med ekstra ventilasjon der du svetter mest, blant annet i armhulene, på ryggen og på brystet, noe som sørger for at plaggene puster optimalt.

Det innovative A.V.S.-materialet i våre førstelagsplagg er en blanding av komfortabel fukttransporterende polyester og bambuskull, noe som gir deg en pustende og luktfri komfort.

- Pustende materiale nærmest kroppen sørger for at du opprettholder en behagelig kroppstemperatur. Ved å holde deg tørr kan du unngå å bli kald etter en periode med hardt arbeid, sier Kronke.

Materialet består av 56 % Polyamid, 40 % Polypropylen og 4 % Elastan.