Ny direktør Anleggmaskiner i A-K maskiner

A-K maskiner har ansatt Henrik Schiller som ny Direktør Anleggsmaskiner.

Henrik Schiller kommer fra stillingen som BusinessManager Construction i CNH med ansvar for Norden, Baltikum og Be-Ne-Lux. Han tiltrer A-K maskiner fra 4. juni i år.

Som direktør Anleggsmaskiner i A-K maskiner vil Henrik Schiller få ansvaret for å bygge opp en profesjonell avdeling for salg og service av anleggsmaskiner i A-K maskiner. Dette vil både inkludere utvikling av et godt dele- og ettermarkedssystem samt servicesystemer og et salgsnett for både tunge og lette serier. Stillingen som Anleggsdirektør rapporterer direkte til Administrerende direktør i A-K maskiner og inngår i selskapets ledergruppe.

Henrik Schiller har bred erfaring fra alle nivåer i salg og business management, samt allsidig kompetanse innenfor forretningsutvikling og implementering av forretningssystemer. Han er 38 år, dansk statsborger og kommer nå fra stillingen som Business Manager i CNH, der han har hatt det kommersielle ansvaret for importørnettverket i Norden, Baltikum samt Be-Ne-Lux. Før det arbeidet han med salg og forretningsutvikling i Cat Rental regi, først hos Cramo og deretter som Rental Sales Manager i Pon Rental (Caterpillar).

– Jeg ser fram til å begynne i A-K maskiner, sier Henrik Schiller. – Det er en stor utfordring og samtidig en unik sjanse jeg her får til å bygge opp en forretningsenhet helt fra bunnen av. A-K maskiners satsing på anleggssektoren er et stort og viktig prosjekt, spesielt for alle våre eksisterende lojale kunder som har stått uten nettverk de siste 18 månedene. Med CNHs tunge kompetanse og gode produkter samt A-K maskiners dynamiske ledelse og solide eierskap, har vi de beste forutsetninger for å lykkes med dette.

– Henrik Schiller bringer med seg en unik kompetanse som vil være uvurderlig i arbeidet vi nå har foran oss med å bygge opp A-K maskiners nye anleggsdivisjon, sier adm direktør Gunnar Thorud.

– Han har den unike kombinasjonen av omfattende produktkunnskap og et bredt kontaktnett hos vår samarbeidspartner CNH, samt solid forretningsmessig kompetanse som vil være avgjørende for å skape en effektiv, serviceorientert og lønnsom organisasjon. Vi ønsker Henrik Schiller velkommen til A-K maskiner.