Produksjonsleder til V& M arbeider på Melkøya

Med den erfaring og kompetanse AF Gruppen har bygget opp siden 1985, kan vi gjennomføre alt fra mindre til store og krevende anleggsprosjekter. Kundene er både offentlige og kommunale etater, samt større industriselskaper.

AF gir samfunnet nye veier, jernbaner, havner, flyplasser, anlegg for utnyttelse av vannkraft, anlegg for behandling av olje- og gassressurser, samt andre viktige anlegg for offentlig og privat virksomhet.

Vi har som mål å være våre kunders førstevalg og den ledende anleggsvirksomheten i Norge.

Anleggsvirksomheten er inndelt i følgende forretningsenheter: AF Anlegg og AF Offshore & Civil Construction.

FirmaAF Gruppen ASA Landanlegg
FylkeFinnmark
StedHammerfest
Søknadsfristsnarest

Endelig er AF Gruppen tilbake på Melkøya. AF var med å starte eventyret på Melkøya i 2002, med blant annet ansvar for oppbyggingen av infrastrukturen for produksjonsanlegget og produksjonskaier for Statoil. Etter vi var ferdige med dette arbeidet i 2007, er vi nå tilbake på øya.

AF Offshore & Civil Construction har inngått kontrakt med Statoil Petroleum om vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider innen bygg og anlegg. Kontraktens varighet er 4 år med opsjon på forlengelse.

Vi søker etter nye kollegaer som vil være med på AF sin satsning i nord. Vi ser fortrinnsvis etter personer med relevant erfaring og/eller relevant utdanning.

AF Gruppen tilbyr et godt og hektisk arbeidsmiljø med spennende og varierte oppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

Det er et ønske at søkere er bosatt i Hammerfests nærområder eller kan tenke seg å flytte dit (Kvaløya, Sørøya, eller Seiland)

For ytterligere informasjon ta kontakt med Prosjektdirektør Kjell-Rune Lindal.

Vis flere stillinger: