Signerte over 100 nye avtaler

Vei og Anlegg 2012 ble en kjempesuksess for Pon Equipment.

Da Vei og Anlegg messen stengte portene søndag ettermiddag hadde Pon Equipment signert 98 avtaler på nye Cat maskiner og 10 på brukte maskiner.

- Vi har tatt store markedsandeler de to siste årene og resultatet etter messa beviser at vi har befestet vår sterke posisjon på så vel store som mindre maskiner, sier markedssjef Espen Paulseth.

- Noen tror nok vi har spart litt avtaler til Vei og Anlegg, men så er ikke tilfelle. Vi hadde allerede mer enn 20 avtaler i mai før oppstarten av messen og vi regner med at mai ender opp med en ordreinngang på bortimot 150 maskiner jevnt fordelt på alt fra en til 80 tonn, fortsetter Paulseth.

Pon Equipment opplever stor etterspørsel etter den nye E-serien gravemaskiner og K- serien hjullaster.

- Det er mange nye kunder som ser merverdien med Cat og Pon og det er vi veldig glade for, sier Paulseth og legger til at det i dag er 225 mekanikere som jobber for Pon Equipment.

Cat-leverandøren benyttet også Vei og Anlegg til å samle alle ansatte i både Pon Equipment, Pon Rental og SITECH til et felles arrangement på Gardermoen fredag kveld.

På lørdag var det hele 320 Pon ansatte innom Vei og Anlegg.

- Vi er veldig stolte av våre ansatte og hva de får til og med en sterk produktportefølje fra Caterpillar er det gøy å møte markedet. Vi i Pon Equipment og Pon Rental takker kunder og publikum for en fantastisk oppslutning rundt vår deltakelse på Vei og Anlegg, avslutter Paulseth.