Salgskonsulent

Smith-gruppen er en av landets ledende distributører av byggevarer, trelast, verktøy, stål og metaller. Firmaet ble etablert i 1869 og hovedkontoret ligger i Trondheim. Smith-gruppen har ca. 485 dyktige medarbeidere og en omsetning på 2,7 mrd. kroner. Vi er landsdekkende og er representert på over 40 steder i Norge. Konseptene Smith Stål, Bygger’n og HIBA HUS eies og driftes av oss. Bygger’n kjeden består av ca. 100 butikker med en samlet omsetning på ca. 3,6 mrd. kroner.

Smith Stål Øst AS er en velrenommert stål og metalldistributør som selger armering, stål, rør, og metaller til bygg, industri, og anleggsbransjen på Østlandet. I 2011 var omsetningen 257 mill. kr og vi er pr. i dag 47 ansatte. Vi holder til i trivelige lokaler rett ved E18 i Holmestrand kommune. Vi har en moderne maskinpark med blant annet automatiske lagersystem og en flåte med egeneide biler til distribusjon.

FirmaSmith Stål AS
Fylke
Søknadsfrist31.05.2012

 

Vi ønsker å styrke vår salgsorganisasjon og søker etter:

 

Salgskonsulent

 

Du vil som salgskonsulent hos oss bruke det meste av dagen på kundekontakt. I ditt arbeid vil du ta i mot ordre på telefon og mail, følge opp leveranser og arbeide for å finne gode løsninger på kundenes behov. I dette arbeidet vil du måtte utnytte vårt vide produktspekter og våre landsdekkende lager og produksjonsanlegg.

 

Du vil jobbe tett sammen med resten av vårt markedsapparat i et hektisk men hyggelig miljø. Du vil få nødvendig opplæring i produkter, rutiner og systemer, men vil også måtte tilegne deg kunnskap selvstendig ved behov. Det er naturlig at du også deltar i prosjekter ved behov, og kan ta på deg nye arbeidsoppgaver for kortere eller lengere perioder.

 

Kvalifikasjoner:

-          God evne til å forstå tekniske produkter og produksjonsprosesser

-          Teknisk utdanning og/eller økonomisk utdannelse på bachelor nivå. God relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse

-          Beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig

-          Evne til å bruke og nyttiggjøre seg IT verktøy på en god måte

-          Førerkort klasse B

-          Gjerne erfaring fra salg av tekniske produkter til bedriftsmarkedet, men nyutdannede vil også bli vurdert

 

For å lykkes hos oss må du være løsningsorientert, fleksibel, serviceinnstilt, samarbeidsvillig, og kreativ. Du må ha gode evner for relasjonsbygging og høy arbeidskapasitet.

 

Stillingen gir gode utviklingsmuligheter og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med direktør Harald Reinertsen tlf.

33 37 25 22 eller pr. mail Harald.Reinertsen@Smith.no

 

Skriftlig søknad med CV merkes SSØ-Salgskonsulent og sendes på mail til jobb@smith.no innen 31.05.2012. Søknader vil bli behandlet løpende.

For mer informasjon se www.smith.no og www.byggern.no

Vis flere stillinger: