Salgsingeniør - Armering

Smith-gruppen er en av landets ledende distributører av byggevarer, trelast, verktøy, stål og metaller. Firmaet ble etablert i 1869 og hovedkontoret ligger i Trondheim. Smith-gruppen har ca. 485 dyktige medarbeidere og en omsetning på 2,7 mrd. Kroner. Vi er landsdekkende og er representert på over 40 steder i Norge. Konseptene Smith Stål, Bygger’n og HIBA HUS eies og driftes av oss. Bygger’n kjeden består av ca. 100 butikker med en samlet omsetning på ca. 3.6 mrd. Kroner.

Smith Stål Øst AS er en velrennomert stål og metalldistributør som selger armering, stål, rør og metaller til bygg, industri og anleggsbransjen på Østlandet. I 2011 var omsetningen 257 mill. kroner og vi er pr. i dag 47 ansatte. Vi holder til i trivelige lokaler rett ved E18 i Holmestrand kommune. Vi har en moderne maskinpark med blant annet automatiske lagersystem og en flåte med egeneide biler til distribusjon.

FirmaSmith Stål AS
Fylke
Søknadsfrist31.05.2012

 

Vi søker til vårt kontor i Holmestrand.

 

SALGSINGENIØR - ARMERING

 

Stillingen er nyopprettet.

Den som tilsettes må påregne å være noe på reise samt møte kunder i mange ulike situasjoner – fra profesjonelle innkjøpere til anleggsledere ute på byggeplassen.

 

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • * Selge selskapets armerings-produkter og løsninger til etablerte og nye kunder
  • * Være problemløser mht. tekniske produkter og produksjonsprosesser
  • * Forhandle kontrakter
  • * Bistå innkjøpsavdelingen

 

Vår nye salgsingeniør må ha byggfaglig utdanning på bachelornivå eller høyere. God teknisk og praktisk kunnskap om armering og betong vil være nødvendig. Kandidaten må ha solide IT-ferdigheter samt gode engelskkunnskaper. Vi vil vektlegge en forretningsmessig personlig væremåte men med en «folkelig stil og form». Kundegruppene er svært profesjonelle og stiller store krav mht. forventet kompetanse og pålitelighet i leveransen – det er viktig å tilpasse salgstilnærmingen til den enkelte kunde.

Stillingen er faglig og personlig utfordrende og vil kunne gi framtidige utviklingsmuligheter i konsernet. Konkurransedyktige betingelser.

 

Spørsmål om stillingene kan rettes til dir. Harald Reinertsen,

tlf. 33 37 25 22 evt. til Marit Fordal Døvre, Headvisor Trondheim, tlf. 73 54 54 75 / mobil 9119 7760. Søknad med cv. sendes til trondheimpost@headvisor.no eller pr. post til Headvisor Trondheim, Postboks 1295 Sluppen, 7462 Trondheim innen 31.05.

 

Vis flere stillinger: