Kvalitetsleder hos Oslos største byggherre

Om Undervisningsbygg:
Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

FirmaUndervisningsbygg
Fylke
Søknadsfristsnarest

 

Vi søker deg som vil lede vår kvalitetsenhet og være med å bidra med engasjement og kompetanse. Du vil lede og koordinere kvalitetsstyringssområdet på tvers av virksomheten, slik at kvalitetsarbeidet bidrar til oppnåelse av selskapets overordnede målsettinger .

Enheten har i dag to ansatte og stillingen rapporterer til organisasjonsdirektør.


Sentrale arbeidsoområder vil være:


Personal- og budsjettansvar for egen enhetHa ansvar for virksomhetens styringssystem og avvikssystem og sørge for at disse er oppdatertVære en pådriver til forbedring av styringssystemet for alle funksjonsområderKoordinere og rapportere på samlet kontrollplanVære en drivkraft i foretakets HMS- og SHA arbeidGjennomføre kvalitets-, miljø og HMS-revisjoner og SHA inspeksjoner for alle virksomhetsområderHa tett dialog med adm.dir sammen med organisasjonsdirektør i månedlige statusmøter.Controllerfunksjon overfor hele organisasjonen innen eget fagområde ihht. til gjeldende lover, regler, mv.


Kvalifikasjoner:


Stillingen krever relevant høyere utdannelse, samt dokumenterte resultater fra kvalitetsstyringssarbeid, gjerne fra bygg/FDVU. Erfaring med helhetlig styringssystem og erfaring innen HMS/SHA, prosjektarbeid/-styring er nødvendig. Ledererfaring er ønskelig.

Det legges vekt på personlige egenskaper som gode samarbeids-, motivasjons- og kommunikasjonsevner, og stor gjennomføringsevne. Videre er du systematisk og analytisk og evner å arbeide selvstendig.


Søknadsinformasjon:


I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

 

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner i Compass: Johnny Aastad, tlf.: 22 00 77 00/909 80 198. Søknad med CV registreres via vår samarbeidspartner: www.compass.no/jobb

 

Søknadsfrist 25. mai 2012

 

 

 

Vis flere stillinger: