Norconsult best blant rådgiverne

Norconsult er i Universums Student Survey 2012 rangert som Norges tredje mest attraktive arbeidsgiver for teknologistudenter kun slått av gigantene Statoil og Aker Solutions.

Topp ti bedrifter for teknologistudenter

Fjorårets plassering i parentes.

1. Statoil (1)
2. Aker Solutions (2)
3. Norconsult (10)
4. Rambøll (4)
5. Sweco (3)
6. Multiconsult (6)
7. Statkraft (7)
8. Sintef (9)
9. Det Norske Veritas (8)
10. FMC Technologies (13)

– Norconsult er svært stolt av å være så attraktiv for studentene. Vi har klatret mange plasser opp fra fjorårets undersøkelse da vi var rangert som nummer ti. Dette signaliserer at vi har gode muligheter for å rekruttere blant de aller flinkeste framover som vil komme våre oppdragsgivere til gode, kommenterer HR-direktør i Norconsult, Fride A. Hærem.

Best blant rådgiverne
Universums Student Survey kårer hvert år de mest populære arbeidsgiverne for studenter innenfor økonomi, teknologi og IT. Studenter fra norske universiteter og høyskoler deltar i undersøkelsen.

I fjor ble Norconsult rangert som fjerde mest attraktiv blant de rådgivende bedriftene som var foretrukket av teknologistudentene og havnet på tiendeplass i teknologikategorien total sett. I år har Norconsult løftet seg til en tredjeplass totalt sett og er best blant de rådgivende bedriftene.

Sterkere posisjon
– Forbedringen fra 2011 til 2012 er markant, og viser at vi har en sterkere posisjon og et godt omdømme ved de utdanningsinstitusjonene som er mest aktuelle for oss. Norconsult har profilert seg overfor universiteter og høyskoler i mange år, noe vi ser tydelige resultater av nå, fremholder Hærem.

Høsten 2011 gjennomførte Universum en lignende undersøkelse blant unge arbeidstakere som har arbeidet i inntil åtte år. Norconsult ble da rangert som nummer fem i kategorien ingeniører/teknologi og kom aller best ut av de rådgivende bedriftene.