Pon utfordrer bransjen

Pon Equipment håper bransjen kjenner sin besøkelsestid og støtter opp under konkurransen de kjører sammen med Norsk Luftambulanse.

Pon Equipment ønsker å sette fokus på sikkerhet i bransjen. Til tross for økende bevissthet rundt sikkerhetsarbeidet og ikke minst stadig sikrere maskiner, skjer det mange stygge ulykker på anleggsplassene.

Som bygg.no tidligere har skrevet om har Pon Equipment inngått et samarbeid med Norsk Luftambulanse. Den norske Cat-leverandøren har gitt bort en minigraver til utlodding og målsettingen er å få inn en million kroner til Norsk Luftambulansens viktige arbeid.

- Vi utfordrer nå bransjen til å støtte opp under denne konkurransen. Alle pengene går uavkortet til Norsk Luftambulanse, sa Inge Stensland administrerende direktør i Pon Equipment under Vei og Anlegg.

Pon hadde invitert generalsekretær Åslaug Haga i Norsk Luftambulanse til messen for å skape blest om samarbeidet.

- Jeg må bare si tusen takk. Det er fantastisk hyggelig å få til dette samarbeidet. Vi må jobbe systematisk for at ikke ulykker skjer, men når de skjer er det viktig med et system som fungerer. Norsk Luftambulanse har ett mål og det er å redde liv, sa Haga.

Lodd kan enkelt kjøpes via SMS. Hvert lodd koster 100 kroner.

Ett lodd: send LODD til 2380

To lodd: Send 2LODD til 2380

Tre lodd: Send 3LODD til 2380

En av de som nå kan ende opp med en Cat minigraver på kontoret er messegeneral Anita Helene Hall. Hun var til stede da Pon informert om den viktige kampanjen og var ikke sen med å sende en SMS til 2380.