Serviceadministratør:

Firmapresentasjon:

Atlas Copco er et internasjonalt konsern med over 37.000 ansatte. Omsetningen på verdensbasis er SEK 81 milliarder kroner. Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS er et selskap i Atlas Copco Gruppen innenfor forretningsområdene Mining and Rock Excavation og Construction Technique. Selskapet har ansvar for markedsføring, salg og service av Atlas Copcos utstyr til anleggs- og gruvekunder i Norge, på Færøyene og Island. Selskapet er lokalisert på Langhus i Ski kommune og har 86 ansatte. Selskapet omsatte produkter og tjenester i 2011 for 465 mill. kroner.

FirmaAtlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk A/S
Fylke
Søknadsfrist31.05.2012

Vi søker en engasjert og service-minded medarbeider til vår service og ettermarkedsavdeling.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Daglig oppfølging av timekort fra våre teknikere. Garanti rapportering. Fakturering av serviceordre. Delaktig i utvikling av våre dataverktøy. Oppfølging av våre lagre og utestående ordre.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Utdanning innen markedsføring/økonomi vil være et fordel. Positiv og utadvendt. Kommunisere på en åpen og imøtekommende måte. Strukturert og effektiv. Gode samarbeidsegenskaper. God IT kompetanse. Gode ferdigheter i engelsk og norsk, skriftlig og muntlig.

 

Lokalisering:

Langhus, Ski kommune

 

Søknadsfrist:

31. mai 2012

For spørsmål kontakt; Wenche Fossli
Phone: 64 86 03 52/93 81 11 18
Email: wenche.fossli@no.atlascopco.com
Send Application To: apply.nnc@no.atlascopco.com

Vis flere stillinger: