Kjempesalg av ny serie

Nasta opplever stor etterspørsel etter beltegraverne i Hitachis nye 5-serie.

Serie-5 modellene er hovednyheten på Nastas Vei og Anlegg stand. Hitachi-leverandøren viser frem både ZX470-5, ZX350-5 og ZX290-5. I tillegg kan de besøkende teste ZX250-5 på Nastas demofelt.

- Vi har begynt å levere de første maskinene i den nye serien nå. De to første graverne som kom til Norge, en 250 og en 390, er på plass på messen. Dette er med andre ord ferskvare, forteller Henrik Anholt, salgssjef i Nasta.

Stor etterspørsel

Ifølge Anholt opplever de stor etterspørsel etter de nye graverne. Spesielt ZX250-5 er det mange kunder som ønsker seg.

- Dette er en maskin vi har hatt på demo, i tillegg hadde vi den på Test & Drive rett før Vei og Anlegg. Tilbakemeldingene på maskinen er veldig gode og det begynner allerede å bli mange som har fått litt forkjærlighet til akkurat denne modellen. Etterspørselen har faktisk vært så stor at vi nå er utsolgt til litt ut i september, forteller Anholt.

Enda bedre hydraulikk

De som har testet Hitachis nye beltegraverserie trekker blant annet frem at hydraulikksystemet er ytterligere forbedret. Det nye systemet har fått navnet ”TRIAS” og er utstyrt med tre pumper som sørger for mykere bevegelser og lavere drivstofforbruk. Også førerkomforten skal være betydelig bedre i den nye serien.