EBA lanserer app

Mens papirdokumentasjonen for å levere inn offentlige anbud bare øker og øker, lanserer nå EBA en app for at bedriftene i alle fall kan få en enklere dokumentasjonshverdag. Helt gratis.

Byggeplassapplikasjonen er et redskap som inneholder fem skjemaer som gjør det mulig å dokumentere avvik, fylle ut rapport om uønsket hendelse, dokumentere vernerunder og varme arbeider og loggføre utsetting av skilt og sperremateriell i forbindelse med arbeid på vei.

- Dette er en løsning alle medlemmer i EBA kan bruke og videreutvikle mot egne systemer, sier Tom-Erik Martinsen fra Borg Byggmontering AS, som har vært en av pådriverne i prosjektet. Applikasjonen er utviklet av mobilapplikasjon.no og er nå tilgjengelig i AppStore, men kommer også for Android-plattformen etter hvert.

Ønsker du å få mulighet til å oppnå besparelser ved bruk av moderne teknologi? Ta en titt på EBA-app-en.

- Byggebransjen er ikke akkurat bortskjemt med ting som gjør det enklere i hverdagen. Dette er et verktøy som er svært enkel i bruk og den inneholder også tips til andre app-er som kan være velegnet for norsk byggenæring, sier Martinsen.

Thomas Norland, leder av kompetanseavdelingen i EBA, sier at EBA jobber kontinuerlig med å gjøre hverdagen enklere for medlemsbedriftene

- Ved å utvikle app-en vil vi tilføre et praktisk verktøy for å håndtere de mest brukte skjemaene, opplyser Norland.

EBA har opprettet et en egen e-postadresse, app@eba.no hvor ros og ris kan meldes tilbake fra brukerne.

- Tilbakemeldingene vi får vil kunne hjelpe oss i arbeidet med å oppdatere og videreutvikle app'en, sier han.