50 Volvo-maskiner

Volvo Maskin satser større enn noen gang under Vei og Anlegg.

3200 kvadratmeter og 35 Volvo maskiner venter de som besøker Volvo standen under Vei og Anlegg. Inklusive demområdet og andre utstillerstander er det 50 Volvo maskiner på plass på Hellerudsletta.

- Vi har også et 450 kvadratmeter stort telt, forteller markedssjef David Kristianslund.

I teltet har Volvo Maskin blant annet utstilt ny motorteknologi og du kan teste en maskinsimulator.

Den største nyheten på Volvo standen er beltegraveren EC220D. Maskinen erstatter Volvos meget populære 210-modell som ifølge Kristianslund har vært Norges mest solgte anleggsmaskin uansett merke, maskintype og modell. Allerede tyder det meste på at EC220D vil følge opp suksessen til forgjengeren.

- Vi har solgt ut alle 50 maskinene vi hadde i våre prognoser for 2012, sier Kristianslund. Han innrømmer at etterspørselen etter EC220D har skaffet de noen leveringsutfordringer, men han har et lite håp om at de kan få kloa i noen flere maskiner i løpet av sommeren.

Volvos nye G-serie hjullastere er selvsagt også på plass på Hellerudsletta. Både L60G, L70G og L90G er utstilt på Volvo standen. Volvo viser også frem 35 tonns hjullasteren L250G som de har stor tro på innen tunnelsegmentet.

- L250G ligger i en egen klasse mellom den tradisjonelle 30 tonneren og 50 tonneren. Vi utstiller den med en sidetippskuffe, forteller Kristianslund.

Volvos helt nye kompaktlastere er også på plass på Volvo standen.