Går mot publikumsrekord på Vei og Anlegg

Allerede et døgn før Vei og Anlegg 2012 åpner kl 1000 onsdag 9. mai, har hele 14 300 forhåndsregistrert seg som besøkende.

– Vi har et mål om 23 000 besøkende, men nå tror jeg vi kommer til å sprenge den grensen, sier Anita Helene Hall i MGF som nå er inne i innspurten til årets nasjonale begivenhet for anleggsbransjen.

– Det er en voldsom aktivitet her oppe nå, og jeg må si at jeg er imponert over utstillernes energi og kreativitet, sier Hall.

– Det er fascinerende å se hvordan Hellerudsletta, ute og innendørs, forvandles til et skikkelig eldorado for alle maskininteresserte. Her er det maskiner og utstyr for nær sagt alle typer operasjoner, melder Anita Hall.

I løpet av ustillingsperioden er det et omfattende program både i regi av utstillere og arrangøren på Hellerudsletta.

– Onsdag kl 1230 har vi bl.a et gratis miniseminar om utfordringer for kommune-Norge og byggebransjen. Torsdag venter vi storinntrykk av skoleungdom fra hele landet. Da kjører vi tre skoletimer hvor flere hundre ungdommer og lærere får informasjon om yrkesfag og muligheter.

– Bare fra Solør kommer det 130 elever i buss, det forteller mye om interessen, sier Hall.

Torsdag har EBA, MEF og MGF gått sammen med en rekke utstillere og Statens vegvesen og laget et eget utdanningstorg som i alle fall vil være betjent hele torsdagen.

Fredag 11. mai er det sikkerhetsdagen på Vei og Anlegg. Da er det bl.a et miniseminar kl 1230 med flere spennende innlegg.

– Jeg kan love alle et utbytterikt besøk på Hellerudsletta frem til søndag kl 1500, reklamerer Anita Helene Hall.