Fikk Takringens vandrepokal

Skårhaug Taktekk AS fra Nordfjordeid stakk av med Takringens vandrepokal for 2011.

Fakta Takringen

Takringen Ektakon ble stiftet i 2000, men skiftet navn til Takringen i 2002. Takringen er en landsdekkende kjede av selvstendige takentreprenører som har høy faglig kompetanse innen fagene tak- og membrantekking, takisolering, takavvanning og alt som er fobundet med disse.

Takringen AS er kjedekontor og kompetansesenter for kjeden Takringen. De har ingen egen produksjon, men velger produkter blant ledende norske og utenlandske produsenter. Takringen fikk fem nye medlemsbedrifter i 2011 og har nå til sammen 59 medlemmer.

Det er tiende gang Takringen deler ut vandrepokalen til en av sine medlemsbedrifter og prisen ble som vanlig tildelt i forbindelse med Takringens årsmøte.

- Det har som vanlig vært vanskelig å velge ut årets vinner, da flere av medlemsbedriftene har økt sitt kjøp hos Takringen Flere har også deltatt i Takringens aktiviteter og markedsført Takringen i sitt distrikt. I år var det veldig tett mellom kandidatene, sa Svein Sveum, daglig leder i Takringen før han overrakte årets pris til Skårhaug Taktekk.

Skårhaug Taktekk har vært medlem av Takringen siden oppstarten av kjeden og var også en av initiativtakerne til det som i dag er Takringen.

- Skårhaug Taktekk har i alle år vært meget engasjert og lojal – og oppfylt sine forpliktelser punktlig. De har i alle år vært blant de ti største medlemsbedriftene, i 2011 doblet de nesten kjøpet hos Takringen og er nå inne på topp fem, sa Sveum under utdelingen.

- Vi hadde et strålende år i fjor og passerte 20 millioner i omsetning for første gang. Jeg må takke både våre tekkere, kundene og ikke minst våre eiere som satser på ungdommen. Det er også viktig å trekke frem vår driftssjef Espen Hjelle som skal ha en stor del av æren for den positive utviklingen, sa en fornøyd Petter Dyrkoren Nes, daglig leder i Skårhaug Taktekk.

Følgende bedrifter har ”napp” i Takringens vandrepokal:

2002 Takringen Hallingdal

2003 Tak-Partner AS

2004 Euro Blikk & Tak AS

2005 Sandnes Tak AS

2006 Hesselbergtak AS

2007 Flate Tak AS

2008 Nordland Tak AS

2009 Takteknikk AS

2010 Sandens Tak AS

2011 Skårhaug Taktekk AS