Avdelingsleder - Vann, Narvik/Bodø

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 900 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi
FylkeNordland
Søknadsfrist21.05.2012


Divisjon Vann består av ca 150 medarbeidere, og vi har en ambisjon om å bli oppfattet som nr. 1 i Norge innen vannfaglig rådgiving og prosjektering. Dette krever at vi er store, godt representert over hele landet, faglig dyktige og pålitelige i vår gjennomføring av store og små oppdrag. For å oppnå dette, er det en forutsetning at våre medarbeidere trives og at COWI er et sted hvor man får god mulighet til å utvikle seg. Vil du være med på laget?

I Nord-Norge tilbyr COWI i dag VA-faglig bistand fra våre kontor i Narvik og Bodø. Her er det i dag til sammen 5 dyktige VA-medarbeidere. Vi har klare ambisjoner om vekst og utvikling innenfor fagområdet i landsdelen, primært ut fra vår etablerte tilstedeværelse i Narvik og Bodø. Det er pr. i dag 10 medarbeidere i Narvik og 5 medarbeidere i Bodø.

Vi søker etter leder for vår VA-avdeling Narvik/Bodø
Vi leter etter deg som har relevant faglig bakgrunn og gode lederegenskaper. Du forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. Du følger opp dine medarbeidere tett, roser god innsats og gode resultater, men legger også vekt på å gi konstruktive og tydelige tilbakemeldinger.

Avdelingslederen er ansvarlig for personaleledelse, for personalets generelle faglige nivå, avdelingens daglige drift, samt å oppfylle avdelingens lønnsomhetsmål. Det forventes, at avdelingslederen har fakturerbare timer på prosjekter etter avtale med regionsjef.

Du må interessere deg for og være god på oppfølging av prosjekter og oppdragsgjennomføring. Din fremste oppgave blir å utvikle avdelingen og stimulere til ytterligere vekst. Du vil jobbe med markedsarbeid mot nye og eksisterende kunder, og du vil bidra inn i prosjektene våre. Du vil jobbe tett sammen med våre andre avdelingsledere innen divisjon Vann, samt andre kompetansemiljøer i COWI.

Hvem søker vi?
Vi ønsker oss deg som er faglig sterk, evner å se muligheter, tør å jobbe på lag med andre og bygge opp et større team. Du har evne til å lytte og søke gode løsninger. Du bør ha VA-teknisk bakgrunn. Som person er du engasjert og ambisiøs, med sosiale antenner og evne til å skape gode relasjoner.

Vi tilbyr
Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling hvor du har mulighet til å utvikle avdelingens fagområder videre. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag, samt gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

Arbeidssted
Narvik eller Bodø

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

Send søknad

Søknad sendes elektronisk via
http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D81%26pp%3D7

Søknadsfrist
21. mai 2012

Se eventuelt FINN-kode 34572683

 

 

Vis flere stillinger: