52 nye boliger i Hagebyen på Fornebu

Flere har råd til bolig på Fornebulandet når et nytt salgstrinn lanseres 3. mai.

Trinn to av Hagebyen på Fornebu legges ut for salg 3. mai. Det blir 15 rekkehus, 6 rekkehusleiligheter og 31 leiligheter på to til fire rom. Seks av toppleilighetene går over to plan.

– Første trinn av Hagebyen solgte hele 75 prosent før vi rakk å sette i gang byggingen, og dette er en videreføring av det populære konseptet. Her blir det varierte boligtyper i grønne omgivelser, og det til en pris som flere har råd til, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Prisene i trinn to varierer fra 2,85 til 7,75 millioner kroner.

Alle rekkehusene fra første salgstrinn er utsolgt. De nye rekkehusene har bruksareal på 134 kvadratmeter fordelt på tre etasjer, og det er utgang til takterrasse. Leilighetene er fra 47 til 105 kvadratmeter.

Kombinasjonsboliger
Rekkehusleiligheter selges fra 5,59 millioner kroner. De går over første og andre plan i bygg på fire etasjer, med egen inngang, terrasse og hageparsell. Det er kun Hagebyen som tilbyr slike boliger på Fornebu.

– Det er økende interesse for boliger som kombinerer det å være rekkehus og leilighet. Du får de fleste av kvalitetene til et rekkehus, men til en mer gunstig pris, sier Jørgen Stavrum.

Boligsameiet Hagebyen vil bestå av totalt 345 boliger, sentralt plassert på Fornebuhalvøya. I samme område ligger Nansenparken med Sentraldammen, og rett i nærheten ligger Storøya grendesenter med skole, idrettsplass og barnehage.

Generelt
Boligsameiet er tegnet av Spor Arkitekter. Hagebyen er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke Eiendom og Fornebu Utvikling. Sistnevnte eies av OBOS, og OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet 3. mai kl. 18. Møtet holdes på nyåpnede Quality Hotel Expo i Snarøyveien 20