Senior prosjektingeniører

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning for kunde
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

ICD ble etablert i 2001 og er i dag lokalisert med HK i Ålesund og avdelingskontor på Torp utenfor Sandefjord. Selskapet leverer programvaren CDP (Control Design Platform) samt tjenester og løsninger i nært samarbeid med kundene. CDP er mye brukt i utvikling av landbaserte og offshore automasjonsanlegg. CDP er integrert med mange undersystemer og installert i anlegg over hele verden.

Rask utvikling av nye kommunikasjonsprotokoller, hardware og instrumentering øker behovet for å ivareta kundenes investeringer innen applikasjonsprogramvare. CDP effektiviserer utviklingsprosesser ved å redusere tid brukt på engineering gjennom hele verdikjeden av design, programmering, driftsetting og vedlikehold. CDP muliggjør også gjenbruk av eksisterende programvare på andre plattformer ved behov. Systemet omfatter en komplett utviklingsløsning for maskiner og tekniske installasjoner.

 

For denne meget interessante og ekspensive kunde som ønsker å oppbemanne avdelingen i Sandefjord søker Rett Bemanning i Vestfold etter Senior Prosjektingeniører.

For utvikling av løsninger, produkter og tjenester for og i samarbeid med kundene ønskes kandidater med følgende kompetansebakgrunn:

- relevant ingeniørutdannelse f.eks med bakgrunn innenfor kybernetikk/softwareutvikling

- erfaring fra simulering av sanntidssystemer

- erfaring med programmering av sanntids kontrollsystemer

- erfaring med Linux (embedded løsninger) eller Windows Embedded. Utviklingsmiljø: Visual Studio og Qt.

Kandidatene må i tillegg ha personlige egenskaper som:

- initiativrik og løsningsorientert

- gode samarbeidsegenskaper, ryddig og strukturert

- gode kommunikative evner både på engelsk og norsk

Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

De rette kandidater tilbys meget konkurransedyktige betingelser, utfordrende prosjekter og tilgang til et unikt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Er dette av interesse så kontakt Tom Huseby på tlf 90568410 for mer informasjon eller send snarest en kortfattet søknad med CV på mail til th@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: