L.Brador med ny vårkolleksjon

Nå slipper L.Brador 2012- vårkolleksjonen med arbeidsklær. Blant alle nyhetene finner vi det klassisk svarte komplettert med en bredere fargeskala, og økt betoning på store trykk og detaljrikdom

Det som derimot ikke har endret seg er fokuset på slitesterke arbeidsklær med fin design. Et tydelig eksempel er forrige sesongs suksess, chinos, som nå suppleres med marineblå og svart.

– Et av våre mål er å følge opp moteverdenens trender og ta dem til arbeidsplassene. Akkurat nå går trenden mot marineblå og det merkes tydelig i vårkolleksjonen 2012, forteller Tommy Larsson som er kategorisjef i L.Brador.

Et eksempel på den blå fargeskalaens popularitet er chinosen som nå lanseres. L.Brador fortsetter med buksetypen i sitt utvalg, men ikke uten forandringer.

– Chinos er kommet for å bli. Men hvorfor skal de alltid være kakifargede? Vi fortsetter med chinos i sortimentet, men i år er det fargene blått og svart som gjelder, sier Tommy Larsson.

Andre toneangivende nyheter er pikétrøyer og rugbytrøyer i kraftig bomullsstoff (280 respektive 320 gram/m2). Med store trykk og påsydde merker er dette arbeidsklær designet for mennesker som jobber hardt – men som også ønsker å se bra ut når de jobber.

– Våre brukere ønsker bra arbeidsklær, samtidig som de også ønsker å gjøre raske ærender på byen med de samme klærne etter jobben, og uten å føle seg ubekvemme. Et annet viktig aspekt er å gjøre godt inntrykk på sine kunder. I mange bransjer vi henvender oss til blir alle ansatte sett på som representanter for bedriften, mener Tommy Larsson.

L.Bradors vårkolleksjon har nettopp blitt sluppet ut på markedet, men allerede nå har kolleksjonen fått gode forhåndsresultater rundt om i Europa.

– Italienerne jublet da de så testkolleksjonen. Det var til og med vanskelig å få med klærne hjem igjen. Spesielt pikétrøyene, - de er fortsatt i Italia, avslutter Tommy Larsson