Junior arkitekt

Norconsult AS er med sine 2250 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist25.05.2012

Norconsult har et spennende fagmiljø innen plan, arkitektur og landskapsarkitektur som samlet består av mer enn 40 sivilarkitekter, 45 landskapsarkitekter og nærmere 100 planleggere.

Sammen med blant annet våre lysdesignere, skolepedagoger og 3D-grafikere utgjør vi et kreativt formgivende miljø. Våre fag samarbeider tett med Norconsults ingeniører.

Vi ønsker å styrke og videreutvikle fagmiljøet vårt i Sandvika. Fagmiljøet har de siste årene hatt en sterk vekst og har utviklet seg til et slagkraftig miljø. Vi har den siste tiden hatt stor pågang av prosjekter, og søker derfor etter flere dyktige medarbeidere.

Vi søker deg som vil være med på å påvirke det offentlige rom og utvikle framtidsrettede og miljøvennlige løsninger. Hos oss vil du få meningsfulle oppgaver og spennende utfordringer!

Vi søker en ung, ambisiøs og kreativ arkitekt som ønsker å jobbe som en del av et erfarent arkitektteam i et tverrfaglig miljø sammen med fagspesialister innen våre mange fagfelt. Du må ha gode formgivningsevner og være interessert i detaljer. Du vil kunne jobbe innenfor et vidt spenn av prosjekter med hovedfokus på skolebygg og samferdselsrelaterte anlegg og konstruksjoner.

Vi har en flat struktur og du vil raskt få ansvar i prosjektene. Du bør ha minimum 3 års relevant erfaring innen arkitekturprosjektering og beherske Revit.

 

Vi tilbyr:

  • faglig utfordrende arbeid
  • gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • godt arbeidsmiljø
  • fokus på kompetanse- og personalutvikling
  • en fleksibel arbeidsplass

 

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Hanne Sophie Solhaug, tlf. 67 57 17 34.

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/76d712cdd76b15222b08c3552d3ac7cc/745005/7598?iso=no

Vis flere stillinger: