Prosjektøkonom - Region Rogaland - Stavanger

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid over 500 pågåendende prosjekter over hele Norge.

FirmaSkanska Norge AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist24.05.2012

Vår prosjektøkonom i Stavanger har fått nye utfordringer og vi søker en etterfølger.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektøkonom vil du jobbe tett på våre prosjekter og du vil være en sentral støttespiller for våre prosjektledere. Du skal bistå prosjektlederne med å lage en god sluttprognose for prosjektene, samt gjennomføring av økonomirutiner i våre prosjekter. Du deltar i kostnadsoppfølgingen i prosjektene og følger opp våre kontrakter i forhold til inntekter og likviditet. Videre vil du få en sentral rolle i implementeringen av nytt kalkulasjons- og økonomisystem. Opplæringsoppgaver tilknyttet økonomioppfølging i prosjektene er også en viktig del av din arbeidsdag.

Kvalifikasjoner

Du har en bachelor i økonomi / regnskap eller lignende, og har gjerne noen års erfaring. Du er selvstendig, analytisk, fleksibel og helhetstenkende.

Muligheter

Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kollegaer i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Du vil få mulighet for både faglig og personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, fleksible arbeidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt Business controller Einar Solheim, mobilnr. 934 38 804.

Vis flere stillinger: