stor

Prosjektledere

Veidekke Eiendom AS er en av Norges største boligutviklere med flere tusen boliger i sin tomteportefølje. Vi utvikler, bygger og selger hovedsakelig leiligheter, men også småhus/familieboliger.

Veidekke Eiendom AS Region Nord har kontor i Trondheim hvor hovedtyngden av regionens virksomhet er, men regionens geografiske avgrensing er fra Sogndal i sør til Finnmark i nord, og Selskapet har hatt en ledende posisjon blant boligutviklerne i både Trondheim og Tromsø siden starten av 2000-tallet.

FirmaVeidekke Eiendom AS - Region Nord
FylkeSør-Trøndelag
SøknadsfristSnarest
 

I Trondheim står nå Veidekke Eiendom foran utbyggingen av store boligprosjekter på både Lade/Lilleby, Sorgenfri/Tempe, Horneberg og Tillerbyen. På bakgrunn av dette samt en generell stor og økende prosjektportefølje, søker vi Prosjektledere.

 
Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha ansvar for både planlegging og gjennomføring av våre prosjekter, med stor vekt på byggherrerollen. Vi søker deg med utdannelse som siv.ing/ing. i bygg og erfaring som prosjektleder eller annen relevant erfaringsbakgrunn.
Hovedoppgaven innebærer å jobbe tett mot konsulenter og arkitekter, innhente og forhandle entrepriseavtale, samt oppfølging av entreprenør.

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Veidekke Eiendom AS Region Nord ved Regionsdirektør Pål M. Aglen på tlf 73 82 35 00/993 89 224 eller Bemanningshuset v/Ole Erik Fremo på tlf 73 88 33 00/907 54 797.

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet blir avtalt.

Vis flere stillinger: