Selger region Midt-Norge - Skilt og Samferdsel

Brødrene Dahl AS ble etablert i 1917 og er landets ledende leverandør av tekniske produkter innenfor fagområdene VVS, VA og Industri. Selskapet har over 900 medarbeidere og en omsetning på 5 milliarder kroner. Brødrene Dahl driver virksomhet på over 55 steder i Norge og eier bl.a disse datterselskapene: Brødrene Dahl Romania, Brødrene Dahl Vietnam, Ventistål, Bergersen Flis, Ecoconsult, O.Berge og Botneskilt. Vi er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, som har virksomhet de fleste steder i verden.

Brødrene Dahl har flere viktige satsningsområder, og en av disse er Skilt og Samferdsel. Vi produserer og leverer skilter og trafikksikkerhetsmateriell - og noen av produktene er; normerte trafikkskilter, mekanisk variable skilter, fiberoptiske skilter, radiostyrte skilter, sperremateriell og automatiske bommer. Med erfaring fra skiltproduksjon siden 1949 og den første til å serieprodusere trafikkskilt for Statens Vegvesen - er det ikke tvil om at kvalitet på alle produkter er noe vi fokuserer på.

FirmaJobZone for Brødrene Dahl AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Hver dag er det stor aktivitet hos entreprenører, kommuner og i samferdselssektoren. Vi satser, og jo bedre vi er til å jobbe offensivt og riktig, jo større markedsandeler tar vi. Derfor er det helt avgjørende for oss å ha en god selger i region Midt-Norge.

Hvem er du, som snart blir vår gode selger i Midt-Norge?

Du har gjerne erfaring fra teknisk eller bygg- og anleggsbransjen, og har vist at du kan forhandle. Du vet hvordan du utvikler gode kunder, og du er naturlig offensiv og ydmyk på samme tid. For deg er det naturlig å motivere både kolleger og forhandlere til å lære dette segmentet å kjenne og til å selge "dine" produkt. Samtidig kjenner du at du virkelig drives av å besøke nye potensielle kunder, og du opplever en oppriktig indre glede i å levere gode resultat. For deg er det helt naturlig å til enhver tid ta vare på våre gode kunder, og du hjelper dem til å handle mer.

Vi ser etter deg som vet hva arbeidslivet går ut på. Du har erfaring fra lignende arbeidsmetoder. Bein i nesa og rak rygg, samt humor og sunn fornuft - det har du i "ryggmargen" - kjenner du deg igjen?

Vi tilbyr en fast stilling med gode betingelser, ansvar og muligheter for karriere og utvikling i landets ledende leverandør innenfor sitt fagområde. Du vil få kolleger med kompetanse og erfaring, som også inviterer til sosiale sammenkomster for å bli enda bedre kjent. For deg vil kontorsted stå klart, samtidig som fleksibilitet er naturlig i din rolle. Med dette tilbyr vi også firmabil og fri telefon, samt god opplæring.

Vennligst søk iht søknadslink, eller ring Bjørnar Pedersen i Jobzone på tlf 91611007.

Vis flere stillinger: