Støtt Norsk Luftambulanse - vinn en Caterpillar

Pon Equipment AS setter fokus på sikkerhet. Ved å støtte Norsk Luftambulanse kan du nå vinne en Caterpillar.

Pon Equipment har i flere år hatt høy fokus på helse, miljø og sikkerhet. Nå ønsker de å gjøre sine kunder, samarbeidspartnere og hele bransjen mer bevisst på dette også i sitt arbeid.

- Vi ønsker mer fokus på sikkerhet og opplæring i vår bransje. Vi ønsker å forebygge og mest av alt at folk skal vite hva de skal gjøre når de er førstemann på et skadested. I de aller fleste ulykkestilfeller i vår branskje er det en kollega som er denne personen, sier markedssjef Espen Paulseth i Pon Equipment AS.

Pon Equipment har derfor inngått samarbeid med Norsk Luftambulanse i forkant av Vei & Anlegg. Pon Equipment har gitt bort en minigraver, en Cat 301,4C (1,6t) til en verdi av 250.000 kr. Denne skal loddes ut fram til Vei & Anlegg, hvor en heldig vinner vil bli trukket ut.

- Vi håper med dette å få inn over 1 million kroner som i sin helhet vil gå til det viktige arbeidet til Norsk Luftambulanse, sier Paulseth.

Norsk Luftambulanse jobber for at befolkningen skal få riktig hjelp så raskt som mulig ved akutt og livstruende sykdom eller skade utenfor sykehus. Pon Equipments mål er en sikkerhetsdugnad som skaffer en million kroner til det fantastiske arbeidet Norsk Luftambulanse gjør. Byggenæringen er utsatt for skader i større grad enn mange andre næringen.

- Pon Equipment ønsker å bidra til å øke beredskapen i samfunnet generelt og vår bransje spesielt. Bidra du også og kjøp lodd, sier Paulseth.

- Vi er svært glade for gaven, og ikke minst engasjementet for sikkerhet fra Pon og anleggsbransjen. Jeg fikk prøvekjøre gravemaskinen, og lover den heldige vinner en bra kjøreopplevelse», sier generalsekretær Åslaug Haga i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Lodd kan enkelt kjøpes via SMS. Hvert lodd koster 100 kroner.

Ett lodd: send LODD til 2380

To lodd: Send 2LODD til 2380

Tre lodd: Send 3LODD til 2380

Vil du ha flere enn tre lodd, må du sende flere SMS’er. Din mobilregning belastes med 100 kroner per lodd. Kvittering kommer på sms. Selve loddet får du i posten.

Etter Vei & Anlegg vil det bli gjort en trekning og en heldig vinner vil utstyrt med en splitter ny minigraver.

Norsk Luftambulanse vil være tilstede på Pon Equipments stand under Vei & Anlegg.

- Her vil du kunne se maskinen som skal gå til en heldig Norsk Luftambulanse-supporter og du vil få et innblikk i hva Norsk Luftambulanse driver med og hvordan du og din bedrift kan støtte dette viktige arbeidet. Vi oppfordrer alle i bransjen til å støtte dette prosjektet slik at en maskin på 1,5tonn blir til en million kroner i støtte til Norsk Luftambulanse, sier Paulseth.