Veidekke med heldigital årsrapport

Nå har Veidekke lansert sin årsrapport og samfunnsrapport for 2011. Denne gangen har de bygget rapportene opp fra grunn av i heldigital form.

Det er tydelig at konsernet har lagt ned et omfattende arbeid i utformingen av de nye digitale årsrapportene. Det er ikke lenger slik at det å legge ut en PDF-versjon av en trykt utgave og deretter å kalle det en nettversjon er godt nok for de store selskapene. Det har Veidekke tatt inn over seg.

– God informasjon om Veidekke-aksjen og driften er noe vi bruker mye tid og krefter på i konsernet, og denne uken lanserte vi årsrapporten og samfunnsrapporten for 2011 på nettet. Jeg vil gratulere alle som har jobbet med utarbeidelsen av rapportene med en flott innsats. I tillegg til at vi naturligvis ønsker at det øvrige aksjemarkedet skal få god informasjon om Veidekkes drift, er ansattmedeierskapet en viktig grunn til at vi legger mye arbeid i å presentere årsresultatene og samfunnsrapporten vår hvert år, skriver konsernsjef Terje R. Venold i sin blogg Terjes Tanker.

Begge rapportene tilgjengelige i html-versjon, og regnskapet kan lastes ned i et nedlastingssenter. Der kan man sammenligne resultater på tvers av driftsområder og i ulike tidsserier. Det er også utstrakt bruk av bilder og video for vise hvordan 2011 har artet seg for Veidekke.

– Jeg synes det er veldig inspirerende å se at vi nå, på digitale plattformer, kan gi et mye bedre tilbud til alle dem som ønsker å følge utviklingen av bedriften vår enn for bare noen få år siden, legger Venold til.

Rapporten finner du her