Geoteknikere og ingeniørgeologer

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har over 650 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristfortløpende

Asplan Viak ønsker å styrke vår kompetanse innen geoteknikk og ingeniørgeologi. Vi har allerede et bredt fagmiljø innen hydrogeologi og miljøgeologi.

Vi søker etter en eller flere personer med utdanning innen fagområdene og relevant praksis. Vi ønsker kontakt med noen som kan være med og bygge opp et fagmiljø innen geoteknikk og ingeniørgeologi i Asplan Viak. I utgangspunktet ser vi for oss at dette bør skje i tilknytning til det eksisterende fagmiljøet i Trondheim, men også andre kontorer kan være aktuelt arbeidssted.

Vi ønsker medarbeidere med gode samarbeidsevner, serviceinnstilling ovenfor kunder, godt nettverk, nysgjerrig på nye oppgaver og godt humør. 

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknad med CV, attester/vitnemål og referanser sendes via

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/38d4f6c0f7df52feefa01a6353dc521a/669289/22471?iso=no

 

Kontaktpersoner:

Bernt Olav Hilmo
mob: +47 99 02 41 87

Divisjonsleder Mindor Alvestad
mob: +47 47 65 43 06

Vis flere stillinger: