SmartDok lansert i Sverige

Selskapet Ascella AS har hatt stor suksess i Norge med programvaren SmartDok for entreprenører og har nå lansert løsningen for første gang i Sverige.

Dette skjedde på fagmessen Nordbygg i Stockholm før påske. Løsningen SmartDok er blitt en foretrukket løsning for entreprenører som velger å gå over fra penn og papir til elektronisk datafangst.

20 -23 mars var SmartDok representert som utstiller på fagmessen Nordbygg i Stockholm. Nordbygg er en fagmesse for entreprenører hvor ca 900 utstillere deltar, messen ble i år besøkt av over 56.000 personer.

- SmartDok ble veldig positivt mottatt på messen og mange var nysgjerrige på løsningen, besøket på standen vår gikk over all forventning forteller salgs- og markedssjef Per Tore Hansen.

SmartDok er et bransjerettet system for entreprenører, med løsningen kan ansatte bl.a. registrere sine arbeidstimer via en App på mobiltelefonen. SmartDok består også av andre valgfrie moduler for bransjen. Vareforbruk, maskintimer, verktøyadministrasjon, skjema/bilde dokumentasjon er noen av modulene som også helt enkelt kan brukes via den samme App på mobiltelefon. Alle data presenteres via et web basert system.

Ascella AS levere App for de mest brukte mobiltelefoner i markedet i dag slik at kundene selv kan velge hvilke mobile enheter de ønsker å bruke, alt fra røffe Nokia modeller til moderne smarttelefoner kan brukes.

I dag brukes SmartDok av både store og små entreprenører, nær 9.000 ansatte bruker daglig løsningen.

- Vi har også skrevet under en avtale med Skanska Norge AS om levering av løsning for timefangst og skjema/bilde innsending. Her rulles løsningen ut i første omgang for ca 550 ansatte og med totalt ca 4.300 ansatte i Norge vil dette bli vår klart største kunde hittil. At Skanska velger oss som leverandør er vi utrolig stolt over og gir oss en anerkjennelse om at vi også er en aktuell leverandør for riksentreprenører forteller Per Tore Hansen avslutningsvis.