Prosjektleder søkes til Norges mest innovative rive- og saneringsbedrift ifm etablering av kontor i Oslo

FirmaJobzone for PeWe Entreprenør
Fylke
Søknadsfrist18.04.2012

 

Daglig leder Dag Kristian Storhaug:
"Jeg har ledet PeWe Entreprenør i 3 år og merket umiddelbart det unike med denne organisasjonen. En god familiefølelse er vel stikkordet. Trygt og tradisjonelt, tenker nok du? Mitt svar er at tryggheten i alle sammenhenger er viktig for oss. Men de som kjenner oss, vil på ingen måte karakterisere oss som tradisjonelle.

I tillegg til at alle ansatte er bevisste på at kunden betaler vår lønn, tror jeg at vår viktigste suksessfaktor kan forklares med etterrettelighet i alle ledd samtidig som vi er en nysgjerrig organisasjon som er kontinuerlig søkende etter nye løsninger og tenkemåter. Dette er da også helt nødvendig for at vi fortsatt skal ligge et hestehode foran våre konkurrenter, avslutter Dag Kristian Storhaug."

 

Vår kundegruppe er svært variert, men PeWe's største kunder finnes innenfor industrien, stat og kommuner. Eksempler på prosjekter er:

 

  • * riving av bruer og evt annen infrastruktur
  • * riving av skoler, sykehjem og andre offentlige bygg
  • * avvikling av tungindustri
  • * utrenskning av lokaler

 

Du er utdannet ingeniør/sivilingeniør fortrinnsvis med erfaring fra entreprenørbransjen enten det har handlet om å "bygge opp" eller å "rive ned".

Du vil få ansvaret for store og små rivingsprosjekter. Her inngår overordnet prosjektoppfølging mht ressursstyring, framdrift og økonomi. Du vil jobbe nært mot våre kunder samt ulike myndighetsorganer.

Vi ser etter personer som har "det lille ekstra". For oss betyr det at du har i deg en offensiv kraft, er nytenkende, løsningsorientert og framtidsrettet. I tillegg er du en person som står opp, viser vei og som ser fram til å være en viktig bidragsyter på et vinnerlag.

Det forutsettes gode norskkunnskaper.


Vi kan tilby

Utover gode betingelser for de rette, kan vi tilby:

  • utviklingsorientert miljø
  • solide eiere som ønsker å ta steget videre
  • et firma med meget godt omdømme internt såvel som eksternt bl.a. hos store nasjonale kunder


For ytterligre opplysninger om selskapet, ta gjerne kontakt med Jobzone ved rådgiver Bjørn Sandmæl på tlf 934 15 567. Henvendelser til Jobzone behandles fortrolig - om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i prosessens første fase.

 

Kontakt: Bjørn Sandmæl

E-post: bjorn@jobzone.no

Tlf: 33 12 19 10

Mobil: 934 155 67

Vis flere stillinger: