Snart klart for Vei og Anlegg 2012

Den store messen Vei og Anlegg 2012 nærmer seg med stormskritt. Maskingrossisterenes Forening som står bak messen, sier at dette blir den største og beste anleggsmessen som noen gang er arrangert i Norge. Uteområdet på Hellerudsletta utenfor Oslo er fullbooket, og den nye store Exporamahallen er fylt til trengsel.

Mediehuset Byggeindustrien er selvsagt sterkt til stede med egen stand. Vi lager også en stor spesialutgave til messen.

Vi har en egen utsendt medarbeider i Paris i disse dager. Bakgrunnen er den store anleggsmessen Intermat. Mange av nyhetene som blir presentert på Hellerud blir også vist frem på messen i Frankrike. Dermed kan vi presentere en meget aktuell reportasje med mange av de nyhetene som også kommer til Norge.

Vei og Anlegg 2012 åpner onsdag 9. mai og avsluttes søndag 13. mai.

Mediehuset Byggeindustrien har trappet opp dekningen av anleggsstoffet vesentlig de siste årene. Vi har også nettstedet www.anlegg.no. Daglig legges det ut en rekke nyheter og reportasjer både på dette nettstedet og på www.bygg.no.

Det har skjedd en vesentlig strukturendring i anleggsbransjen de siste årene. De store aktørene blir større. Mange av de store riksdekkende entreprenørene har kjøpt opp en rekke anleggsmaskinentreprenører – og markedsandelene til entreprenørene har økt veldig.

Gjennom vårt engasjement på www.hage.no når vi også en annen viktig målgruppe for denne messen, nemlig anleggsgartnermestrene som er en viktig kundegruppe for de mindre maskinene.

For mange av aktørene innenfor alle områder i byggenæringen er Byggeindustrien i dag det det viktigste fagorganet og den mest oppdaterte nyhetskanalen. Derfor er det viktig at man også bruker våre kanaler både til nyheter og markedsføring. Da treffer man beslutningstakerne.

På messen er det mer enn 200 utstillere. Det blir også arrangert flere konferanser i tilknytning til messen. Vi kan love bred pressedekning fra arrangementet.

Vei og Anlegg arrangeres hvert 3. år.

Velkommen til Hellerudsletta!