Mesterhus jakter på Norges nye favoritthus

Mesterhus er på jakt etter ideen til hva som kan bli Norges nye favoritthus. Derfor vil de denne våren utfordre det norske folk til å gi innspill til hvordan de ser for seg sitt drømmehus.

I ekte ’Idol stil’ er det altså det norske folk som både skal komme med bidragene i denne konkurransen og som til slutt har all makten når det gjelder hvilket husforslag som skal vinne.

Vinnerforslaget kommer til å bli presentert i Mesterhusboken i 2013 og vinneren får i tillegg en premie til en verdi av 100.000 kr.

For å være med å kjempe om premien må deltakerne sende inn sitt forslag til Mesterhus innen 18. mai 2012.

- Vi er ute etter de gode ideene, ikke avanserte tegninger, så deltakerne velger selv om de vil vise oss forslaget sitt som en blyanttegning, pc-tegning, kun forklare det skriftlig - eller som et legohus for den saks skyld, sier markedssjef i Mesterhus Monica Blom Thorsen.

Etter at Mesterhus har fått inn alle forslagene velges det ut fem finalister som får sitt forslag tegnet ut av arkitektkontoret Unikus.

Husforslaget til alle finalistene blir publisert på en egen kampanjeside og Mesterhus inviterer hele det norske folk til å være med å stemme fram Norges nye favoritthus. Vinneren blir kåret i midten av juni og får de påfølgende månedene mulighet til å møte arkitektkontoret som tegner ferdig huset for å komme med innspill og ideer til planløsningene som skal være huset.

- Mesterhus har bygget flere av nordmenns husfavoritter i over 40 år nå, og vi gleder oss stort til å se forslag på det som kan bli Norges nye favoritthus, sier Blom Thorsen.