SHASJEF og PROSJEKTPLANLEGGER Nettutbygging

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Vi sikrer levering av strøm til alle deler av landet og sørger for balanse mellom kraftproduksjon og forbruk. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for fl ere kompetente og  motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 950 ansatte ønsker vi kvalifi serte søkere, uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder.
Statnett er de tre siste årene kåret til en av Norges 10 beste arbeidsplasser.Les mer på Statnetts nettsider, www.statnett.no.

FirmaStatnett
Fylke
SøknadsfristSnarest

Statnett tilbyr utfordrende og spennende oppgaver i et av Norges fremste fagmiljøer innen kraftbransjen


SHA–SJEF NETTUTBYGGING

 

Vi søker en engasjert og strukturert person til å lede en nyopprettet seksjon for SHA (Sikkerhet, Helse og Arbeidsmiljø) i prosjektavdelingen i divisjon Nettutbygging. Divisjonen er ansvarlig for planlegging og utbygging av ledning-, kabel- og stasjonsprosjekter i Statnett. Den nye seksjonen skal ha ansvaret for å videreutvikle SHA-arbeidet i divisjon Nettutbygging og støtte opp under konsernets nullfi losofi .

Seksjonsleder inngår i prosjektavdelingens lederteam, samt HMS nettverket i Statnett. Du vil ha ansvaret for å videreutvikle systemer for SHA-styring samt oppfølging og rapportering for å ivareta byggherres ansvar. Vi søker etter personer med høyere utdanning og erfaring fra SHA-arbeid i utbyggings- og/eller anleggsrelatert virksomhet og fortrinnsvis med ledererfaring innenfor fagområdet.

 

PLANLEGGER GJENNOMFØRING OG PROSJEKTPLANLEGGER NETTUTBYGGINGSPROSJEKTER

 

Vi søker etter dyktige planleggere til spennende oppgaver i prosjektavdelingen i Statnett. Planleggerne er sentrale for å bidra til en best mulig gjennomføring av Statnetts portefølje av prosjekter. Som planlegger gjennomføring vil du ha ansvaret for oppfølging og drifting av gjennomføringsplanen for porteføljen av prosjekter i divisjon Nettutbygging på et overordnet nivå.

Prosjektplanleggeren vi søker etter vil inngå i prosjektteam og arbeide med fremdriftsplanlegging av lednings-, stasjons-, og kabelprosjekter. Vi søker etter personer med høyere utdanning og erfaring som planlegger i utbyggings- eller anleggsrelatert virksomhet.

 

For nærmere informasjon om stillingene kontakt Kirsten Faugstad, direktør Prosjektavdelingen i Statnett, tlf. 99 64 91 43 (SHA-sjef), Marius Finstad, seksjonsleder HMS og Prosjektstyring i Statnett, tlf. 95 79 80 05 (Planlegger gjennomføring og Prosjektplanlegger) eller Ann-Kristin Nyrønning/Jan Kirkerud, Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70.

Gå inn på våre hjemmesider for å søke på stillingen, www.statnett.no. Alle henvendelser behandles konfi densielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver

 

Executive search - Lederutvelgelse • Delphi Consulting AS, Fridtjof Nansens vei 17, 0369 Oslo, tlf. 23 33 27 70, www.delphi-consulting.no

Vis flere stillinger: