Nyåpning av byggevareutsalg på Kløfta

Stangeskovene markerer nyåpning av sitt byggevareutsalg i egenregi på Kløfta.

- Fra og med 01.01 2012 endret vi vårt byggevareutsalg på Kløfta fra Byggmakker til Stangeskovene. Fra samme dato endret vi navnet til Stangeskovene Kværner AS, skriver de i en pressemelding.

- Vi beholder det tradisjonsrike Kværner-navnet, men har fått ny profil på vår butikk og er nå klare for en reåpning. Fra 18. til 21. april vil vi markere dette med en rekke spesialtilbud, sier daglig leder Håkon Thiis-Evensen i Stangeskovene Kværner.

K. Kværner har drevet høvellastproduksjon på Kløfta siden 1934, og har i de senere år spesialisert seg som listverksprodusent. Siden 1965 har virksomheten også omfattet byggevareutsalg på Kløfta. Bedriften har i dag 24 ansatte og en årlig omsetning på ca 85 mill. kr. Stangeskovene overtok 100 % av aksjene i K. Kværner AS Kløfta Bygg ved forrige årsskifte, mens Kværner-familien beholdt eiendomsselskapet.

- Vi ønsker å videreutvikle både produksjon og byggevareutsalg på Kløfta. Våre kunder vil oppleve kontinuitet i varesortimentet, og Stangeskovene Kværner vil legge stor vekt på å tilby kvalitet, service og gode vareleveranser både fra butikk og ut på byggeplass, legger Thiis-Evensen til.