Landskapsarkitekt- og arkitektstudent

Norconsult AS er med sine 2250 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist20/04/2012

Norconsult søker

 

Landskapsarkitekt- og arkitektstudent

til et spennende tverrfaglig miljø


Plan Arkitektur Landskap

Norconsults fagmiljø innen arkitektur og landskapsarkitektur består av mer enn 70 arkitekter og landskapsarkitekter hvorav 20 er kreative formgivere ved vårt hovedkontor i Sandvika.

Våre satsningsområder er arkitektur og landskapsarkitektur innen byrom og infrastrukturprosjekter som vei og jernbane inkl. stasjoner, skolebygg og uterom. Vi jobber i alle faser fra design og formgiving på detaljnivå til plan- og byutviklingsarbeid.

Vi har gjennom de siste årene tilbudt praktikantstilling og vår erfaring er at det er en god måte for studenter å få erfaring fra arbeidslivet samtidig som man knytter kontakter til en potensiell arbeidsgiver.

 

Vi er nå på utkikk etter

3., 4. eller 5. års student til praktikantstilling. Oppdragsmengden er stor og vi ønsker å styrke staben med 1-2 dyktige og engasjerte praktikanter til vårt kontor i Sandvika.

Arbeidstiden kan avtales nærmere, men vi ønsker at du arbeider hos oss minimum 1 dag i uken. Vi ønsker også at du har god kjennskap til bruk av Autocad og Adobeprogrammene. Om du har erfaring fra bruk av Civil 3D og/eller Revit er det en fordel.

For spørsmål om stillingen kontakt: Hanne Sophie Solhaug tlf. 67 57 17 34 / 45 40 17 34

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/6f73d7e8c62f53ea8de784f3083114fd/734541/7598?iso=no

Vis flere stillinger: