Besøk hage.no på hagemessen

Hage.no inviterer til en hyggelig hageprat og gratis hageråd på vår stand under Hagemessen på Lillestrøm denne helgen. Redaksjonen vil ha løpende dekning fra det som skjer under messen.

Har du tenkt deg på helgens store hagehappening på Lillestrøm? Ta turen innom stand B01-01 og besøk hage.no!

Vi deltar med egen stand og vil svært gjerne ha besøk av deg som er interessert i hage og uterom. Er du helt grønn i hagesammenheng, er du også hjertelig velkommen.

Gratis tips og råd – eller bare en prat
Hos oss kan du få hagetips og råd av ekspert og gartner Marit Næss Jørgensen. Hun har sin egen spalte på hage.no, hvor hun svarer på lesernes hagespørsmål.

Tjenesten er svært populær, og i sesongen har Marit hendene fulle med å svare på alle henvendelsene som kommer inn.

Vi vil gjerne vise deg hva vi har å tilby av innhold på våre nettsider. Ønsker du bare slå av en prat eller melde deg på vårt gratis nyhetsbrev, så legg turen innom hage.no-standen.

Artikkeltips eller produktnyheter som fortjener omtale kan du også formidle til våre folk.

Hage, uterom og bygg henger i hop
− For oss det viktig å være tilstede på hagemessen. Her møter vi et hageinteressert publikum, både forbrukere og aktører fra den grønne bransjen, sier markedssjef Ragnar Sandin i Byggeindustrien, som står bak hage.no.

−Utemiljø og grøntarealer blir en stadig viktigere del av byggenæringen, og det er en viktig årsak til at vi har etablert hage.no, sier Sandin.

Samtidig påpeker han at nettstedet i vel så stor grad retter seg mot vanlige folk med sterk vekt på forbrukersaker.

− Direkte kontakt med publikum er viktig for å synliggjøre hage.no og vise hva vil har å tilby, og da er hagemessen en viktig arena, sier Sandin.

Byggeindustrien har satset betydelige ressurser på etableringen av hage.no, og Sandin sier seg svært fornøyd med at nettstedet har opplevd betydelig vekst det siste året.

Samarbeid med Norges Varemesse
Siden 2009 har hage.no samarbeidet med Norges Varemesse om messen på Lillestrøm.

− I år er det fjerde gang vi deltar med egen stand. Det offisielle messemagasinet som deles ut gratis til publikumj er produsert og utgitt av hage.no, avslutter Sandin.

På standen vil du i tillegg til hageekspert Marit Næss Jørgensen, møte representanter fra redaksjonen, salgs- og markedsavdelingen.

Her kan du lese den elektroniske utgaven av messemagasinet.