Prosjektleder - 3 årig engasjement

Statens jernbanetilsyn (SJT) er utøvende kontroll- og tilsynsmyndighet for jernbanevirksomheter i Norge, inkludert trikk og T-bane. Vi tilføres stadig nye og spennende oppgaver og fra 1.1.2012 ble vi tilsyn også for tau- og kabelbaner og for park og tivoli. Tilsynet er også markedsovervåkingsorgan for jernbanemarkedet og tilsynsorgan for passasjerrettigheter på jernbane. Vi er i dag 50 kolleger i et spennende og tverrfaglig miljø, med stor aktivitet også i internasjonalt arbeid.Se vår hjemmeside www.sjt.no for mer informasjon.

FirmaStatens jernbanetilsyn (SJT)
Fylke
SøknadsfristSnarest

Samferdselsdepartementet og Kommunal- og regionaldepartementet har delegert tilsynsoppgaven med tau- og kabelbaner og med fornøyelsesinnretninger i parker og tivoli til Statens jernbanetilsyn med virkning fra 1.1.2012.
For å legge til rette for en mest mulig målrettet og effektiv drift av de nye tilsynsoppgavene skal det etableres et prosjekt som vil få i oppgave å utrede og finne systemer/rutiner og regelverk som best ivaretar tilsynets nye oppgaver og roller som taubanetilsyn og park- og tivolitilsyn.

Regelverket, tilsynsmetodikken og gebyrstrukturen på området skal evalueres og nødvendige endringer av regelverket og saksbehandlingsrutiner/prosesser skal utarbeides. Temaene i prosjektet henger nøye sammen, men har også svært ulik karakter. Utformingen av regelverket er avhengig av hvilken tilsynsmetodikk og gebyrstruktur som velges. Alle områdene som skal belyses vil bestå av tverrfaglig kompetanse innenfor Statens jernbanetilsyn. Det vil være behov for å danne referansegrupper med næringene, departementene og andre tilsynsorganer.

Prosjektperioden vil strekke seg over 3 år. Prosjektlederen skal være administrativt underlagt avdeling for taubane, park og tivoli. Det må påregnes noe reiseaktivitet, spesielt til Trondheim.

 

Arbeidsoppgaver

  • * Prosjektledelse, herunder lede, administrere og koordinere prosjektet
  • * Utarbeide og følge opp detaljert prosjektplan
  • * Ansvar for gjennomføringen av prosjektet, herunder å sørge for fremdrift, informasjon og at faglig kvalitet ivaretas
  • * Utarbeiding av dokumentasjon som bl.a. møtereferater og prosjektrapporter
  • * Rapportering til styringsgruppen og prosjekteier

        

Kvalifikasjoner

 

  • * Vi ber søkerne om å tydeliggjøre sin prosjektledererfaring i søknadsteksten. Vi ønsker en liste over de mest relevante prosjektene, herunder en kortfattet prosjektbeskrivelse, angivelse av rolle, omfang og oppdragsgiver.

        

Språk

  • * Engelsk
  • * Norsk

        

Arbeidssted

  • * Karl Johans gate 41 B,
    0162 Oslo
  • * NO: Oslo

 

 

 

Kontaktinfo:
Therese Weiby Seniorrådgiver Adecco Search & Select +47 480 41 043
Karianne Brønlund Avdelingsdirektør juridisk avdeling SJT +47 22 99 59 13

 

søk på stillingen

Vis flere stillinger: