Nygren ny adm dir i Cramo

Bent Nygren er tilsatt som ny administrerende direktør i maskinutleieselskapet Cramo AS. Nygren tiltrer stillingen 1. mai 2012.

Bent Nygren (52) er utdannet sivilingeniør og har i løpet av sin karriere innehatt flere stillinger i selskaper tilknyttet bygge- og anleggsbransjen.

Frem til oppstart av eget selskap i 2009 var Nygren konserndirektør i fem år for byggevareaktøren Optimera, hvorav den siste perioden som leder for den norske operasjonen. Bent Nygren har vært adm. dir. i Thyssen Hunnebeck og hatt ulike lederstillinger i Aker gruppen. De siste fem år i Aker var Nygren ansatt i datterselskapet Scancem International (Heidelberg Cement Group) i Emiratene og Singapore.

­– Cramo er et ledende nordisk selskap innen utleie av maskiner, utstyr og moduler, og fremstår som et svært interessant selskap å bli en del av. Jeg ser frem imot å jobbe sammen med organisasjonen og utvikle operasjonen i Norge videre, sier Bent Nygren.

– Mitt mål er å forsterke Cramos rolle som en ledende utleieaktør i Norge. Vi skal bli enda mer engasjerte og kundebevisste i et marked som stadig blir mer tilpasset utleietjenester. I 2012 handler det om å leie – ikke eie, sier Nygren.

– Vi er svært fornøyde med å rekruttere en person som har en slik perfekt bakgrunn for stillingen som administrerende direktør i Cramo. Bent Nygren er en entusiastisk leder som kjenner oss og våre kunder veldig bra, og jeg er trygg på at vår nye administrerende direktør har de rette forutsetningene for å bygge videre på den gode lagånden i selskapet, sier Gøran Carlson, viseadministrerende direktør i Cramo konsernet og konstituert adm. dir. for Cramo i Norge.

Bent Nygren vil formelt tiltre stillingen som administrerende direktør 1. mai.