Vinnerne fra Glava-konkurransen klare

- Vant jeg - å dæven. Det var artig, sier Jonas Hegre. Han ble en av de to vinnerne i Glavas skrapelodd-konurranse.

I forbindelse med lanseringen av Glava Proff 35 har selskapet organisert en skrapelodd-konkurranse hvor to vinnere hver stikker av med et reisegavekort på 35 000 kroner. Vinnerne ble Frode Søfteland fra Geitanger Bygg og Jonas Hegre fra Trøndelag Mur og Bygg.

Byggeindustrien fikk gleden av å ringe de to for å fortelle at de vant hvert sitt reisegavekort på 35 000 kroner.

Frode Søfteland hadde allerede blitt tipset av en leser av bygg.no om at han var en av vinnerne.

- Det var en gledelig overraske en tidlig fredag morgen. Det er virkelig en fin premie, sier Søfteland. Han forteller at han har tenkt på hvor han ønsker å dra, men at han ikke er helt klar til å fortelle omverdenen om reisemålet ennå.

Hegre har ennå ikke fått tid til å tenke på hvor han ønsker å dra.

– Vi har hatt stor suksess med lanseringen av den nye isolasjonsstandarden, og vi ønsket å gjøre noe mer rundt dette. Derfor organiserte vi en konkurranse, hvor våre selgere har delt ut 2500 skrapelodd. Hele 1200 personer leverte inn sine lodd med tallet 35, som betyr at ble med videre i konkurransen, forteller en fornøyd marketingsjef Øystein Kvam i Glava.

Frode Søfteland forteller at de har benyttet seg av den nye Proff 35 og er godt fornøyde med hvordan den er å bruke.

For å finne ut hvem som vant, måtte du følge med på bygg.no. Onsdag ble det avslørt at de to vinnerne komer fra Nord-Trøndelag og Hordaland. Torsdag kom det frem at de kommer fra kommunene Steinkjer og Os. Fredag ble navnene på vinnerne offentliggjort på bygg.no.

– Jonas Hegre og Frode Søfteland kan ta seg en tur hvor de måtte ønske. For å holde fast på 35 tallet finnes det for eks. mange flotte reisemål på 35 grader nord, sier Kvam. Begge får et reisegavekort på 35 000 kroner.

Lanseringen av Proff 35 kom som et resultat av store investeringer over mange år og et langsiktig fokus på innovasjon.

- Proff 35 har seks prosent bedre isolasjonsverdi uten ekstra kostnad. Tilbakemeldingene etter lanseringen har også vært at selve brukeregenskapene også er forbedret gjennom lengre, sterkere og tynnere glassultråder, sier en begeistret Kvam