Account Manager - Trøndelag

I Michelin lever vi etter våre verdier; respekt for kunder, mennesker, aksjeeiere, miljø og fakta. Michelin er en multinasjonal organisasjon som jobber kontinuerlig med å utvikle vår personals kompetanse.Ansatte i Michelin Nordic er automatisk skrevet inn i vår nordiske akademi, som aktivt driver opplæring av vår personal innen ulike områder som utvikler dem i den rollen de har i dag, eller forbereder dem til deres framtidige karriere innen Michelin gruppen!

Michelin jobber for en stadig forbedring av mobilitet av varer og mennesker ved produksjon av dekk for alle typer kjøretøy. Michelin tlbyr også elektronisk mobilitets support service på ViaMichelin.com, og publiserer reiseguider, hotel og resturant guider. Hovedkontoret er i Clermont-Ferrand, Frankrike, Michelin har virksomhet i 170 land med 109,000 ansatte, ca 300 jobber i Norden.

Vennligst se www.michelin.no eller www.michelin.com for mer informasjon.

FirmaMichelin Nordic AB
Fylke
Søknadsfrist01.05.2012

 

Michelin søker en selvgående Account Manager med mye pågangsmot og driv, som skal fungere som selger og produktekspert for Michelin's anleggs og industridekk i området Nord og Sør-Trøndelag, samt Møre. Vi ser gjerne at du bor sentralt i distriktet, f.eks Trondheim og omegn.

 

Arbeidet innebærer at du har salgsansvar innen ditt distrikt og er ansvarlig for å både etablere og opprettholde kontakten med våre forhandlere og sluttforbrukere. Du kommer til å ha ansvar for et distrikt med stort potensiale, med gode muligheter til å vinne nye kunder og øke vårt salg! Din rolle kommer til å ha et teknisk salgsfokus, der du er kundens kilde til å velge rett dekk til rett bruk. Ved å måle og undersøke dekk, samt bistå kunden med tekniske råd på blant annet lufttrykk, blir du kundens fremste bidragsyter til en optimal dekkøkonomi. I arbeidsoppgavene inngår også ansvar for å presentere kampanjer og nye produkter, løse kommersielle og tekniske spørsmål og kurse både forhandlere og sluttforbrukere. For å bli en fremgangsrik selger og produktekspert innen denne produktlinjen vil det hjelpe om du har en teknisk interesse og en viss forståelse for de utfordringer som våre kunder møter innen denne bransjen. En evt bakgrunn innen entreprenørbransjen vil vi se på som en stor fordel til denne jobben, men ikke et krav.

 

For å både trives og lykkes som selger hos oss bør du være en selvstendig type med mye drivkraft for å kunne skape og utvikle langsiktige kunderelasjoner. Vi søker deg som ser muligheter og ei heller er redd for praktisk arbeid ute på feltet. Du kommer til å ha stor frihet til å forme din arbeidsdag, men vi stiller naturlig nok krav til struktur og orden. Vi søker primært deg som er teknisk intressert, har en eller annen form for erfaring fra B2B-salg og en interesse for entreprenørbransjen og maskiner hjemmehørende der. Vårt konsernspråk er engelsk og et krav for å kunne ta jobben.

 

For at du skal kunne arbeide effektivt i hele ditt distrikt vil denne jobben innebefatte en hel del reisevirksomhet og overnatting borte fra hjemmet.

 

Innen du starter på arbeidet i ditt eget distrikt kommer du til å gjennomgå en omfattende grunnopplæring hos Michelin, med varighet i 3 måneder. Vi vil hevde at dette er bransjens beste opplæringsprogram for Account Managers og opplæringen vil gi deg en meget god basis av både tekniske og kommersielle kunnskaper som er nødvendig for at du skal lykkes i din nye rolle. Vi kommer derfor også til å vektlegge tungt på din personlighet og interesse for jobben kontra yrkesrelevant erfaring, da opplæringen er meget grundig.

 

I denne jobben har du en fast månedslønn, firmabil og telefon samt muligheter for årlig bonus.

 

Om dette høres ut som en jobb for deg, ber vi deg snarest gå inn på denne linken: http://online.michelin.no/recruitment/ og laste opp din CV og søknad, i samme dokument.

Søknadsfrist:1.mai

Har du spørsmål rundt denne jobben, kontakt vår personalavdeling ved Susanne Ljung på telefon +46 8709 07 33.

Vis flere stillinger: