Vela inngår partnerskap med Betech

Vela Systems Inc., som er verdensledende innen Construction Field Management-software, har nettopp inngått en ny distribusjonsavtale med Betech Data.

Avtalen dekker Norden, Baltikum og Benelux-landene, og gjør Betech Data til en offisiell distributør av Vela Systems’ software til styring av byggeprosjekter direkte på byggeplassen.

Per Ikov, administrerende direktør i Betech Data, uttaler:

- Det passer veldig godt inn i vår strategi at vi nå kan tilføye Vela Systems’ Construction Field Management-løsninger til vår portefølje, og dermed gi våre kunder markedets beste løsninger på alle felter innen byggebransjen.

Betech Data er i forveien en av markedets største distributører og spesialister i designsoftware til byggebransjen, infrastruktur- og produksjonsindustrien.

- Våre kunder søker kontinuerlig etter nye arbeidsmetoder som gjør at de kan forbedre produktiviteten og øke kvaliteten av deres byggeprosjekter. Avtalen med Vela Systems gjør det mulig for oss å etterkomme disse behovene, og dra nytte av Building Information Models (BIM) helt ute på byggeplassen, sier Michael Schwartz, Business Manager hos Betech Data.

Tim Curran hos Vela Systems hilser også den nye avtalen velkommen.

- Vela Systems er svært fornøyd med å kunne by Betech Data velkommen som en del av vårt International Channel Partner-program. Deres kjennskap til bransjen, gode renommé og store profesjonalisme er et klasseeksempel på den typen av virksomhet som vi gjerne vil utvide våre internasjonale aktiviteter med. Fremskritt innen mobilitet, med eksempelvis iPads og cloud-baserte tjenester, skaper en kjempe mulighet for å endre den måten byggebransjen jobber på. Vår plattform av management-software til byggebransjen holder på å bli implementert over hele verden, og vi ser frem til å kunne utvide med Nord-Europa via samarbeidet med Betech Data, sier han.