Pluss for BoligPartner

Sammen med sine søsterselskaper gikk BoligPartner AS med et overskudd i 2011 på i overkant av 26 millioner.

– Samlet sett er vi svært fornøyd med resultatet, sier administrerende direktør i BoligPartner, Gunnar Wedvik.

BoligPartners søsterselskaper i konsernet er UtleiePartner AS, Nydal Utvikling AS, Solgård Eiendom AS, Vårstien AS, Skogen AS, EiendomsPartner AS og ØkonomiPartner AS. – Resultatene for de enkelte bedriftene varierer, men felles for alle er at det ligger ytterligere potensiale for vekst i 2012, sier Wedvik.

BoligPartner AS ligger på Tjuvholmen i Hamar, og er det største selskapet i konsernet. I fjor hadde selskapet et overskudd på 12,2 millioner. Boligbyggeren hadde også et godt år i 2011 i forhold til inngåtte huskontrakter.

– Dette medfører at vi har gått inn i 2012 med en ordrereserve tilsvarende nesten et helt års produksjon. Dermed er det lagt et godt fundament for 2012, forklarer Wedvik.

I 2012 har BoligPartner 43 salgskontorer rundt om i landet. Aldri før har BoligPartner hatt så mange kontorer, parallelt med at søkertilgangen fra eventuelle nye BoligPartner-forhandlere øker.

– Vi får tilbakemeldinger på at det er det unike fagmiljøet og kompetansen som er bygget opp på Hovedkontoret på Hamar over flere år som er den viktigste årsaken til at vi opplever denne tilslutningen, sier Wedvik.

– Fagmiljøet er vår viktigste kapital i en bransje og i et marked som endrer seg hurtig fra landsdel til landsdel, legger han til.

Før påske lanserte BoligPartner ny huskatalog bestående av totalt 47 husmodeller. 10 husmodeller er helt nye, og hele boligassortimentet har blitt redesignet.

– Katalogen er viktig for BoligPartner. Vi legger lista høyt og ønsker å skape et kvalitetsprodukt som skiller seg ut fra andre kataloger i ferdighusbransjen. Derfor har katalogen fått nytt format, nytt omslag, nye utbrettssider, nye 3d-illustrasjoner, nytt design og nytt innhold, sier Wedvik.

Med fjorårets resultat i ryggen, ser han lyst på utviklingen fremover.

– Prognosene for 2012 antyder vekst, avslutter han.