Vela Systems inngår partnerskap med Betech Data

Amerikanske Vela Systems Inc. og Betech Data A/S har inngått en ny eksklusivitetsavtale.

Systems Inc., som er store innen Construction Field Management-software til entreprenører, konstruktører, arkitekter, ingeniører, utviklere og prosjekteiere, har nettopp inngått en ny distribusjonsavtale med Betech Data. Avtalen dekker Norden, Baltikum og Benelux-landene, og gjør Betech Data til en offisiell distributør av Vela Systems’ software til styring av byggeprosjekter direkte på byggeplassen.

- Det passer veldig godt inn i vår strategi at vi nå kan tilføye Vela Systems’ Construction Field Management-løsninger til vår portefølje, og dermed gi våre kunder markedets beste løsninger på alle felter innen byggebransjen, sier Per Ikov, administrerende direktør i Betech Data.

Betech Data er en av markedets større distributører og spesialister i designsoftware til byggebransjen, infrastruktur- og produksjonsindustrien.

- Våre kunder søker kontinuerlig etter nye arbeidsmetoder som gjør at de kan forbedre produktiviteten og øke kvaliteten av deres byggeprosjekter. Avtalen med Vela Systems gjør det mulig for oss å etterkomme disse behovene, og dra nytte av Building Information Models (BIM) helt ute på byggeplassen, sier Michael Schwartz, Business Manager hos Betech Data.