God påske

Vi i Byggeindustrien ønsker alle våre lesere, forretningsforbindelser og gode venner en riktig god påske. Mange har allerede dratt på påsketur til inn- og utland, men noe jobber fortsatt. Våre medarbeidere er spredt rundt om. For min egen del sitter jeg nå på uteterrassen i ferieboligen vår i Spania og skriver denne nettlederen.

Her er det godt og varmt, men dessverre er det ikke alle som har det så varmt som oss. Uansett håper jeg at folk har det hyggelig.

Så lenge man har oppegående bredbånd, sørger redaksjonen i Byggeindustrien/bygg.no/anlegg.no/hage.no for å holde våre nettsider oppdatert til en hver tid. Om vi sitter ved Middelhavet eller om vi er i den norske fjellheimen betyr lite i vår moderne tid. På nett er vi uansett. Så har noen tips så send en melding til redaktørene – php@bygg.no eller ab@bygg.no.

For vår del har vi hatt en fantastisk start på 2012 i Mediehuset Byggeindustrien. Vi har satt en rekke nye rekorder både i annonseomsetning og i leseroppslutning. Hver eneste uke har vi satt nye rekorder på våre nye nettsider. I mars satte vi ny besøksrekord på bygg.no. Da ble det på TNS Gallups offisielle oversikt registrert 156 177 unike brukere og 1 772 640 sidevisninger. 

I siste uke ble det også ny besøksrekord med 53 657 unike brukere.

Vi har heller aldri produsert så store utgaver av Byggeindustrien så tidlig på året som i år. Det at vi kunne avslutte før påskeferien med en storslått Byggedag, var for oss fantastisk.

Mange har sikkert tatt med seg den siste utgaven av Byggeindustrien med vårt store Messemagasin fra www.hage.no som er laget i forbindelse med Hagemessen som arrangeres på Lillestrøm like etter påske. Nå er det nok ikke alle som har fått den store vårfølelsen. Mange steder har man opplevd en ny vinter de siste dagene. Men uansett – velkommen til en ny økt etter påske og velkommen til Hagemessen på Lillestrøm.

God påske til alle.